Home Blogs Ik doe de ‘Insanity’ workout

Ik doe de ‘Insanity’ workout

Misschien hebben jullie wel eens van de bekende ‘Insanity’ work-out van Shaun T gehoord. Een vriendin van mij doet deze work-out en heeft mij overtuigd om het ook te proberen. Ik ga de challenge aan!

Insanity is een erg intensieve workout waar je zeker veel tijd voor vrij moet maken. Het workout schema bezet 6 dagen per week, 8 weken lang. Elke dag zul je 45-60 minuten bezig zijn met deze work-out. Zwaar dus!

Ik ben heel erg benieuwd of zo’n training goede resultaten levert. Ik ga sinds vijf weken 3 of 4 keer per week naar de sportschool, maar ik vind het resultaat matig. Dus ik hoop dat deze workout goede resultaten levert! Mijn vriendin is er in ieder geval wel enthousiast over.

Here we go!

De eerste week
De eerste dag vond ik al zwaar haha! Het zweet liep van mijn gezicht. En dat is natuurlijk alleen maar goed! Na de tweede dag was de spierpijn heel erg aanwezig…
Toch was ik elke dag erg blij als ik de insanity workout had gedaan! Je merkt wel echt dat het helpt. In de sportschool sport ik langer, maar hier sport ik veel intensiever. Ik denk echt  dat ik veel verschil ga merken na 8 weken insanity.

Ik merk wel dat je echt gemotiveerd moet zijn. Als je niet gemotiveerd bent, dan zal je er minder snel tijd voor maken.

Insanity is echt aan aan te raden! Je traint je spieren en werkt aan cardio tegelijk. Ik ben erg blij dat ik ben begonnen. Nu nog vol houden…

Ga je insanity ook proberen?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.