Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Motivatie board voor een healthy lifestyle

Ik ben altijd manieren aan het bedenken, hoe ik mezelf kan motiveren om vaker te gaan sporten, en om gezonder te leven. Zo kwam ik op het idee om prachtige modellen in m’n kamer te gaan hangen als een soort fashion poster!





Als ik op instagram kijk en ik zie al die mooie modellen of fit girls, krijg ik meteen een hoop motivatie. Alleen tegenwoordig gebruik ik Instagram niet zo vaak meer. Dus bedacht ik om een poster/moodboard te maken, dan zie ik de inspiratie elke dag! Om te beginnen heb je magazines nodig, je vindt altijd wel een afbeelding die je aanspreekt.



De witte achtergrond is van stevig materiaal gemaakt en kost 1.29 euro bij Bruna.

Ik ben opzoek gegaan naar modellen die mij inspireren. Zoals je ziet ben ik fan van Doutzen, zij staat drie keer op mijn motivatie board. 🙂 Bedenk zelf wie jou inspireert en voeg plaatjes van die persoon toe aan je moodboard. Ik vond het echt heel leuk om zo’n board te maken. In het begin vond ik het nog best lastig om de indeling te maken, maar uiteindelijk is dat toch aardig gelukt vind ik.



Nu heb ik elke dag een goede dosis inspiratie en motivatie. Dit helpt met een gezonde levensstijl nastreven en mijn doelen bereiken. Het is natuurlijk ook een stylish toevoeging aan mijn kamer.

Hopelijk hebben jullie hier ook iets aan, succes!

Opzoek naar nog meer goede motivatie tips? Check dan mijn andere artikel hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '