Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Outfit: Crochet all the way

Nu het zonnetje weer regelmatig schijnt en het Coachella festival net achter de rug is, ben ik geïnspireerd geraakt na het bekijken van alle fashion looks. I breath bohemien and I love it! Met mijn recente aankoop van dit blauwe jurkje heb ik een outfit bij elkaar gestyled die ideaal is voor het festival seizoen.

FotorCreated

De blauwe jurk heb ik laatst bij de H&M gescoord. De H&M heeft overigens nu ook een hele leuke Coachella  collectie in de winkels hangen. Het jurkje heeft een super leuk patroontje dat perfect matched bij mijn kleine tasje met print. Kleine tasjes zijn ideaal voor feestjes en festivals.

IMG_8977

Omdat de jurk en het tasje bedrukt zijn met blauwe patronen, breek ik de outfit door er een witte trui van gehaakt crochet overheen te dragen. Hierdoor valt de ketting ook tegen een witte achtergrond, waardoor hij meer tot zijn recht komt.

We wonen helaas niet in Californië, en de zomer in Nederland is nog niet begonnen, dus het dragen van een denim jack is aan te raden! De zilveren studs matchen goed bij de rest van mijn sieraden en geven deze look ook iets stoers.

2

Natuurlijk kunnen een grote hoed en een zonnebril hierbij niet ontbreken. Deze items maken de outfit af.  Check hier de outfits die gespot zijn tijdens het Coachella festival voor meer inspiratie!

Shop leuke tops & jurkjes met soortgelijke printjes:

00053240-0200079249-02918231-0029_1918419-0092_1

Welke must-have items mogen niet ontbreken voor jouw festival outfit?

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '