Home Blogs Outfit: Denim kleuren gecombineerd

Outfit: Denim kleuren gecombineerd

Denim on denim: Queen B en Kim Kardashian rockten de outfit al en ook ik waag een poging. Maar dan met een spijkerblouse die een kleurtje heeft! 

De denim on denim look is de ultieme casual outfit. Vooral als je een spijkerblouse draagt! De combinatie staat netjes maar ook stoer; waardoor de outfit kracht uitstraalt. Om de cool-girl vibe er in te houden combineer ik mijn outfit met platte sandalen, de shoe-trend van deze zomer.

De blouse die ik draag kocht ik 3 jaren geleden bij Bershka. Het is ook cool om een gestreepte spijkerblouse te combineren met een jeans. Een gekleurde spijkerblouse scoor je bijvoorbeeld bij tweedehands winkels.

Ik ben gek op bloesjes. Shop hieronder een aantal van mijn favorieten. De zwarte staat op mijn wishlist maar ik ben ook dol op streepjes!

 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.