Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Outfit: Grijze Cape

Nu het zonnetje langzaam weer doorkomt en het weer warmer wordt, is het tijd om die dikke winterjas die we de afgelopen maanden met liefde hebben gedragen op de kapstok te laten hangen. Ik heb afgelopen week deze super leuke grijze jas gescoord. Hij is dunner dan mijn winter parkra maar net iets warmer dan m’n lente trenchcoat. Ideaal for this time of year dus!


2

Naast zwart en wit, blijft grijs ook een van mijn favoriete kleuren. In de eerste instantie was ik niet eens op zoek naar een nieuwe jas, maar  je kent het wel... toen ik deze zag hangen tussen het SALE-rek in de New Yorker moest ik hem gewoon even passen. En na het checken van het prijskaartje móest hij gewoon meer naar huis. Ik geloofde het bijna niet: afgeprijsd van 65 euro naar -hou je vast- een tientje!

22

Hij is lekker kort, maar valt toch in een A-lijn. En de grote simpele zakken en de drie schattige sluitingen, doen het hem helemaal. De jas is heel dun gevoerd maar beschermt je wel tegen een frisse Nederlandse wind. Een goeie aankoop dus voor de overgang van winter naar de lente.

FotorCreated

Bovendien matcht hij perfect bij mijn grijze cape van de Shoeby. They were meant to be together. Je kunt de cape omslaan over je schouders heen, of oprollen en als grote sjaal gebruiken.

Verder hou ik de outfit vrij simpel. Onder de jas draag ik een zwart jurkje, een panty en mijn favoriete blokhakken. Waar ik deze grijze chuncky sokken een beetje boven het randje van de schoen laat uitsteken.

3

Ik kan tegenwoordig niet zonder mijn geliefde Dille&Kamille canvas bag, waar echt alles in past. Hij is overigens erg stevig.

De zonnebrillen kunnen langzaam ook weer tevoorschijn gehaald worden (yay!). Ik ben er klaar voor, laat die lente zon maar komen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '