Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Outfit Palazzo Pants

Je kunt ze niet missen: de Palazzo pants! Je spot ze nu overal. Of ze nou komen in een denim variant of gemaakt zijn van een luchtig stofje, deze ‘clown’ broek is back! Ik laat je zien hoe ik deze zomerse broek combineer.

Rez3

Ik laat mijn skinny jeans voorlopig even in de kast liggen want broeken met wijd uitlopende pijpen zijn helemaal in. Bovendien zitten ze heerlijk. Deze lente maken veel retro trends een comeback! De broek die ik draag is gemaakt van een heerlijk soepel stofje en ik kan me voorstellen dat je deze deze luchtig broek wil dragen op een warme dag.

rez4

Deze broek komt van de H&M. Hij heeft de uitstraling van een maxi rok maar wel met de comfort van een losse broek. Hij zit lekker hoog in de taille en is voorzien van diepe zakken. Ik combineer mijn palazzo pants met een zwarte croptop en een pastel roze overhemd, die perfect matched bij het patroon op de broek.

Rez1 Rez2

Bij een tribal-achtig printje horen natuurlijk tribal kettingen. De schelpen choker is een van mijn nieuwe aanwinsten van TopShop, ik ben er helemaal verliefd op. Check de shoplog hier.

rez4

We gaan terug naar de tijd van de Spice Girls met plateau boots! Gezien het feit dat ik niet zo lang ben en deze broek over de grond zou slepen als ik op blote voeten loop, draag ik schoenen met grote blokhakken.

Wat vind jij van deze trend? Shop jou Palazzo Pants hier:

IMG_9398 2IMG_9398IMG_9402pal4

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '