Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Outfit: Tribal dress

Printjes zijn altijd leuk en je kunt komt ze bij veel items tegen. Vaak zie ik hele kleurrijke varianten. Ben je niet zo fan opvallende kleuren en houd je het liever wat rustiger? Probeer dan eens een zwart-witte tribal print in je outfit! 

FotorCreated

“Everything looks better in black” – Dat is natuurlijk niet altijd waar, maar dit is wel een quote die perfect in mijn straatje past! Deze jurk is gemaakt van een soepel stofje en valt lekker losjes. Hij is iets langer aan de achterkant waardoor hij van achteren onder mijn vest te zien is.

IMG_9160

Een zomerjurk is prima te combineren met legging, boots en een luchtig vestje wanneer het weer wat frisser is. Dit vest is voorzien van wijde batwing mouwen. De wijde mouwen en de biker boots maken de outfit weer wat nonchalanter.

Is een jurk met print niets voor jou? Probeer dan eens of zonnebrillen je staan!

33

Ik ben gek op kettingen, en dan vooral meerdere kettingen bij elkaar. Ik creëer laagjes door lange kettingen bijvoorbeeld twee keer om mijn nek te slaan om het effect van een chocker necklace te krijgen.

2

Een zwarte tas is een must have! Deze tas is een favoriet van mij, vooral de subtiele print die erin is gedrukt maakt hem uniek.

Ben je ook fan van de tribal print? Check dan snel deze trendy items.

IMG_914800118151-0200054924-02

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '