Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Outfit: Verschillende trends combineren

Help! Bestaat jouw kast ook voor 95% uit trends en zo’n 5% uit basics? Dan kan het erg lastig zijn om een outfit samen te stellen, zonder dat het er als een bij elkaar geraapt zooitje uitziet. Ik laat zien hoe je trends kunt combineren.

image_00001

image_00002

image_00003

image_00004

Met alle 70’s invloeden van dit jaar in de mode, moest ik natuurlijk mijn franjes combineren met de kleur okergeel. In deze look draag ik verschillende trends met elkaar gecombineerd. Zo heeft de peplum top een heel vrouwelijk silhouet, maar de kimono valt juist een beetje recht naar beneden. Dat geeft weer een bohemian feel. Ik vind dat dit best kan. Het heeft ook wel weer iets nonchalants, dat je niet helemaal voor de 70s look gaat, maar ook niet helemaal voor vrouwelijk (peplum), zakelijk of chique. De truc ligt hem in het combineren van de juiste kledingstukken. Denk vooral aan het totaal silhouet van jouw outfit. Combineer bijvoorbeeld een crop top, tucked-in shirt of blouse met een hoge taille broek.

Misschien heb je net zoals ik, ook te weinig basics in jouw garderobe. Deze drie essentials kun je dan niet missen in jouw kledingkast:

NL021E04Q-A11@9.2NI111A062-A11@9NL021N029-K11@10

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '