Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Review: ToeThreeFour

Vaak trek ik mijn hakken na een paar uur uit omdat mij voeten pijn doen. Nu test ik een product waarmee ik de hele avond op hakken zou moeten kunnen lopen. Ik review in deze post de ToeThreeFour bandjes: high heels, no pain!Inline image 1

DSC_1244

Mijn eerste indruk

De ToeThreeFour bandjes komen in doorzichtige zakjes. Een beetje jammer, want zo kun je ze niet handig opbergen: ze zijn ook nog doorzichtig dus snel uit het zicht te verliezen. Er zijn pakjes in verschillende maten bandjes. Ook is er één pakje waar verschillende maten in zitten.

DSC_1251

Hoe gebruik je het?

Je kiest het strakste bandje van de maten uit en doet die om de tweede en derde teen (vanaf rechts). Door die twee tenen bij elkaar te binden, ontlast je volgens ToeThreeFour de zenuw die tussen deze twee tenen doorloopt.

DSC_1255

Werkt het ècht?

Ik heb de rest van de middag op de hakken hierboven gelopen en moet zeggen dat ik een stuk minder last gehad  heb gehad van mijn voet. Wel moet ik er eerlijk bij vermelden dat ik het bandje zelf (strak om de twee tenen heen) vrij oncomfortabel vind. Het is niet zo erg als de pijn van hoge hakken, maar toch was ik opgelucht toen ik het bandje weer van mijn tenen af schoof!

ToeThreeFour helpt dus wel tegen de pijn zoals beloofd, en je kunt er langer mee op je hakken lopen.

Heb jij het weleens geprobeerd? 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '