Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Shoplog: Lente items

Afgelopen tijd heb ik weer wat leuke items weten te scoren! Zo bracht ik een bezoekje aan Forever 21, Topshop, H&M, Mango en Urban Outfitters.  


Forever 21



Wie mij kent weet dat ik maar geen genoeg kan krijgen van kimono’s. Deze is lekker lang en luchtig en ik vind het patroon op deze kimono erg mooi. Het voegt wat kleur toe in mijn kledingkast.



Ook spotte ik dit zwarte jurkje. Deze jurk is gemaakt van een soepel stofje maar zit getailleerd om je middel en heeft lange mouwen die wijd uitlopen. Hij heeft een ronde hals met een koord sluiting en is voorzien van een geborduurd patroon met bloemen aan de voorkant.

TopShop



Ik denk dat ik hier misschien wel het blijste mee ben. Ik ben helemaal weg van deze schelpen chocker van TopShop.

H&M



Nu de zomer dichterbij komt zie je ze steeds vaker voorbij komen: de Palazzo pants! Ze lijken een beetje op clowns broeken, hebben wijd uitlopende pijpen en zitten heerlijk. Ik scoorde de mijne bij de H&M. Bekijk hier hoe ik hem combineer.



Ik ben ook weg van dit witte shirt met grappig print. Dit soort Tees zijn makkelijk te combineren en je kunt er nooit teveel van hebben.

Urban Outfitters



Laatst bracht ik even heel snel een bezoekje aan de Urban Outfitters, alleen om even een kijkje te nemen naar hun nieuwe assortiment. Maar ik zag deze set kettingen hangen en moest ze gewoon kopen!

Mango



Last but definitely not least, is deze clutch/mega etui van de Mango. Deze past helemaal in mijn straatje: lekker bohemian en voorzien van leuke pompoms en kwastje. Gebruik hem als clutch of als mega make-up bag.

Past deze stijl ook helemaal in jouw straatje? Hieronder vind je soortgelijke items:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '