Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Styling: 3x de witte blouse

We proudly present: 8 basics die niet in je garderobe mogen ontbreken. Lees hierover meer in het Fashionista Style Book. Rebeca showt hoe je de witte blouse stylet.

Een witte blouse is een van die “key items” die iedere vrouw in haar kledingkast moet hebben hangen. Het is zo basic als the little black dress en de combinatie mogelijkheden zijn eindeloos. De witte kleur past overal bij en je zou hem eigenlijk iedere dag wel kunnen dragen op verschillende manieren. In deze post combineer ik de witte blouse met de 3 C’s : Chic, Comfy en Casual!

Chic

c1 copya

c2 copya

De witte blouse is eigenlijk het perfecte kledingstuk voor chique gelegenheden. Zodra je de witte blouse in een high waisted kokerrok stopt, straal je vrijwel meteen een zekere allure uit. Gooi er een zwart colbertje overheen en je bent klaar voor elke meeting en sollicitatiegesprek. Om deze business look wat vrouwelijker te maken draag je er pumps onder, een mooie statement ketting, een schattig tasje en een speelse hoed.

Comfy

c3

c4 copya



“Comfy” is de afkorting van comfortable en deze volgende look draait helemaal om comfort. Voor die laid back dagen waar je even geen zin hebt in moeilijke kleren en accessoires die lastig zitten. De witte blouse staat super leuk onder een warme oversized sweater, het voegt net dat ene extra’s toe aan je outfit. De broek en de furry haarband met luipaarden printje geven de outfit een ondeugende uitstraling, net zoals deze hoge leren laarzen met veters doen. Geen hakken maar juist makkelijke platte schoenen....- ik mis alleen nog mijn beker met koffie...

Casual

c5 copya

c6 copya



De witte blouse valt ook heel simpel te combineren. Met een spijkerbroek, denim jasje en sneakers ben je in principe klaar om de deur uit te gaan. Zoals ik al zei past de kleur wit natuurlijk overal bij. Ik draag hier een wit shirt onder, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leuk kleurtje. Door een knoopje in de blouse te leggen maak je de outfit net wat speelser. En een grote gedetailleerde ketting komt prima tot z’n recht tegen je witte kleding.

Deze mooie blouse komt van Boohoo.com en je kunt hem hier online bestellen voor maar €26,-

Het Fashionista Style Book staat vol met álles wat je als modeliefhebber moet weten. Van de modegeschiedenis over de eerste killer heels, de beste tips voor jouw stijl en body shape tot de zeven beste never out of style trends en nog veel meer. Vanaf nu koop je het Fashionista Style Boek in de winkel. Of bestel hem via deze pagina!

Cover-StyleBook-2014

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '