Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tip: Koffer inpakken als een Fashionista

Een koffer inpakken kan soms een total disaster zijn. Want welke outfits neem je mee en welke laat je nou achter? Bekijk hier mijn tips om gemakkelijker je koffer in te pakken, zoals een echte Fashionista dat doet!

koffer inpakken

#1 | Stel vooraf je outfits samen 

Een goede organisatie is belangrijk als je op vakantie gaat. Je print op tijd je ticket uit en koopt verzorging, magazine en handige spulletjes die je nodig hebt alvast in. Dus waarom niet de outfits die je gaat dragen ook vooraf bedenken? Dit is handiger dan op locatie steeds kijken wat je gaat aandoen. Zo voorkom je dat straks niets leuk bij elkaar blijkt te staan wat je hebt meegenomen, en je bespaart ruimte in je koffer. Dus, stel vooraf outfits samen en fotografeer ze om elk setje te onthouden. Ohja, een extra setje is altijd handig. Jou looks zijn ready voor de vakantie!

koffer inpakken

 

#2 | Functionele accessoires

Neem alleen accessoires mee waar je iets aan hebt. Denk aan een tasje of clutch voor in de avond, een leuke zonnebril om jouw ogen te beschermen tegen de zon en bijvoorbeeld een haarband om babyhaar in place te houden tijdens het shoppen of op het strand.

koffer inpakken

#3 | Comfort boven alles

Je bent op vakantie om te relaxen; neem dan ook kleding mee waar jij je lekker in voelt. Als je veel tijd op het strand zal spenderen denk dan bijvoorbeeld aan een broekje of jurkje dat je makkelijk aan en uit kunt doen. Een extra tip: neem geen kleding mee die je thuis al niet droeg. Op vakantie zal je die namelijk niet wèl opeens dragen!

koffer inpakken

#4 | De 2-2 regel

Twee paar schoenen en twee paar bikini’s. Meer heb je ècht niet nodig!

#5 | Niet vouwen maar rollen

Een praktische tip: rol je kleren op in plaats van vouwen. Zo zie je precies wat er in jouw koffer ligt qua kleding en het bespaart wederom ruimte.

De 2-2 regel vind ik zelf het moeilijkst bij bikini’s. Ben namelijk dol op swimwear. Deze drie zijn op dit moment mijn favorites, hebben! Maar ze mogen niet all drie mee in de koffer 😉

52288371-0200184598-0200114089-01

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '