Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

TREND: Sjaal als top – YAY OR NAY?

Ben jij into creatieve outfits? Dan is deze trend iets voor jou. Amerikaanse fashionbloggers waaronder Leandra Medine en The Fashion Citizen zijn al gespot met het dragen van een sjaal als topje. Is het een yay or nay? Ik probeer de trend uit.

sjaal als top

Het is heel simpel: je kiest jouw favoriete blouse en een sjaal uit. Voor deze look kun je het best een dunne, vierkante sjaal gebruiken. Ik heb helaas geen dunne sjaals, dus gebruik ik een wat dikkere. Je doet ‘m om jouw middel, knoopt hem achterop: et voila. Een sjaals als topje! Leandra Medine van modeblog The Man Repeller droeg deze trend in combinatie met een rok. Super creatief!

Summer-Looks-Man-Repeller-6

Bron: TheManRepeller.com

DSC_0770

Dit is het eindresultaat. Ik vind het een creatieve twist, alhoewel het met een dunnere stof sjaal veel beter zou staan. In de herfst of winter zou de sjaal die ik gebruikte, wel gepast zijn en elegant staan. Hieronder staan een aantal dunnere sjaals die ik online vond. Het staat mooi over een blouse heen, gecombineerd met een rok. I’m in! Is het volgens jou een YAY or NAY?

Omdat ik helaas geen dunne sjaals bezit, zocht ik naar een aantal leuke op het internet. Dit zijn mijn finds

sjaal als topsjaal als topsjaal als top

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '