Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vriendinnentip: maak een moodboard!

Zin om iets leuks te doen met je vriendinnen? Ga gezellig met z’n allen aan een tafel zitten, zoek wat magazines en knutsel spulletjes bij elkaar, zet wat snacks op tafel en maak een moodboard!

x2

Voor het maken van een moodboard heb je eigenlijk helemaal niet zo heel veel nodig. Met papier, een schaar, lijm en wat tijdschriften ben je al helemaal klaar om jezelf te inspireren. Laat ook je vriendinnen verschillende tijdschriften meenemen. Zo kunnen jullie verschillende plaatjes uitknippen en opplakken.

x4

Het doel van een moodboard/visionboard is om je uiteindelijk te inspireren of motiveren. Knip zo veel mogelijk plaatjes uit die je aanspreken. Als je met vriendinnen bent kun je natuurlijk ook meteen wat plaatjes voor elkaar uitzoeken. Soms kun je afbeeldingen tegenkomen die je goed bij een van de meiden vind passen (bonding moment!).

x5

Knip en plak er samen op los en vergeet niet om ook lekker lol met elkaar te hebben. Dit is de perfecte gelegenheid om met elkaar te praten en lachen, dat is het belangrijkste als je zo’n meiden dagje organiseert.

x6

Uiteindelijk kun je hier een super leuke dag van maken, mooie momenten met elkaar beleven en als kers op de taart houd je er een prachtig en inspirerend moodboard aan over. Qua tijd zal het je ongeveer 1,5-2 uur kosten om het te maken.

x7

Zie hier nogmaals mijn eindresultaat. Ik vind ‘m erg inspirerend. De ‘What’s on your bucket list?’ quote doet mij nadenken over wat ik eigenlijk nog wil doen in mijn leven. It’s time to make my dreams come true! 

Ga jij ook een moodboard maken?

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '