Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Waar kun je een weckpot voor gebruiken?

Ik ben gek op weckpotten! Je kunt ze voor zoveel verschillende dingen gebruik en ze staan ook nog eens leuk in je interieur. Vandaag laat ik jullie vier manieren zien hoe jij jouw weckpot handig kunt gebruiken. 

Tape:

Hiervoor gebruik ik een weckpot eigenlijk het meest. Ik heb tientallenwashitapes. Op een gegeven moment wist ik niet meer waar ik ze moest laten. Dus kocht ik een paar leuke weckpotten bij de Xenos. Inmiddels heb ik vier van deze potten gevuld met kleurrijke washitapes. Het is niet alleen erg handig, het ziet er ook nog eens leuk uit!

Lipstick:

Op een gegeven moment raakte mijn make-up kast ook erg vol. Zo bedacht ik dat ik mijn overige lipsticks ook makkelijk in een weckpot kon bewaren. Je kunt het natuurlijk ook met nagellak doen. Zet een paar van deze weckpotten op je beautykast en vul elke weckpot met een ander beautyproduct. Zo heb ik er nu dus een voor lipsticks, nagellak en lippenbalsem.

Thee: 

Ik ben dol op thee! Naast de standaard theezakjes die ik gebruik heb ik ook veel losse thee. Je krijgt ze meestal standaard in een saai zakje, maar thee in weckpotjes is zoveel leuker! Ik heb de weckpotjes gelabeld en ze staan nu op een plankje in de keuken. Super leuk!

Snoep: 

Ik heb altijd wat snoep in huis voor onverwachts bezoek. In de kast staan er dan een aantal weckpotten met verschillende koekjes en snoepjes. In dit geval zijn het pepernoten! Zo heb je altijd een klein voorraadje voor je gasten die je snel en gemakkelijk op tafel kunt neerzetten.

DIY:

Met een weckpot kun je ook veel leuke diy’s maken! Zo maakte ik voorheen eenBored Jar van een oude weckpot. Ook kun je heerlijke scrubs maken en ze in een weckpot bewaren. Be creative!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content