Home Blogs Winter nailart

Winter nailart

Het is weer die tijd van het jaar, de gezelligheid van de december maand is overal te zien. Van de kerst verlichtingen op straat tot de foute kersttruien in de winkels. Om helemaal in de winter sfeer te komen komen kun je je nagels ook versieren met leuke patronen en sneeuwvlokken!

Dit is wat je nodig om je nagels met deze winter nailart te versieren:IMG_5359_Fotor_Collage
– Rode nagellak
– Witte nagellak (het liefst met een dun nailart kwastje)
– En anders helpen tandenstokers ook goed om deze patronen te creëren.

Stap 1
IMG_5361
Lak al je nagels rood en zorg dat deze volledig droog zijn voor je verder gaat met stap 2.

Stap 2
2
Begin met het aanbrengen van een simpel kruisje op je ringvingers, en voeg vervolgens nog een ‘x’ toe dat door het midden punt van het kruisje loopt. Zo heb je nu een stervorm waar we een sneeuwvlokje van gaan maken.
IMG_5371_Fotor_Collage
Voeg aan het einde van elk wit streepje twee ‘voetjes’ in de vorm van een ‘v’. Dit is nogal een gepriegel met nagellak dus kun je het beste een zeer dun kwastje of je tandenstoker gebruiken.
IMG_5378_Fotor_Collage
Dip als laatste je tandenstoker in de witte nagellak en creëer kleinere sneeuwvlokjes om de grote sneeuwvlok heen, en je ringvinger is klaar.

Stap 3
IMG_5383_Fotor_Collage
Het maken van de sneeuwvlok op je duim, gaat in principe met dezelfde stappen als voorheen. Begin met een kruis, maak daar een ster van en geef hem ‘voetjes’. Het enige verschil is dat ik nu de punten van de sneeuwvlok met elkaar heb verbonden door er een zeer dun streepje tussen te trekken.
IMG_5394
Voeg als laatste weer kleine witte stippen toe op je duimen.

Stap 4
IMG_5396_Fotor_Collage
Nu gaan we op de overige drie vingers de patronen tekenen. Begin met drie horizontale lijnen te trekken op de nagel van je middelvingers. Voeg van boven naar beneden tussen de lijnen stippen toe, daarna kleine driehoekjes, en vul de bovenkant van je nagel weer op met kleine sneeuwvlokken.

Stap 5
3
Begin voor je wijsvingers weer met drie horizontale lijnen, maar zorg ervoor dat de eerste twee wat verder van elkaar afstaan. Vul de ruimte tussen deze lijnen op met twee grote ‘x’en. Kleur daarna de binnenkant in met de nagellak, zodat je nu drie witte driehoeken hebt. Tussen de overige twee lijnen teken je kleine driehoekjes en deze vul je in met een wit stipje,
IMG_5418
Vul de bovenkant weer op met een rij witte stippen.

Stap 6
IMG_5424_Fotor_Collage
Als laatste is je pink aan de beurt. Teken weer twee horizontale lijnen en vul deze in met stippen en driehoeken.

IMG_5443
Laat je design goed drogen en lak je nagels nog even met een laagje topcoat om deze winter patronen extra te beschermen tegen chippen. En je winterse nagels zijn klaar om geshowd te worden! (Mits ze niet de hele winter verstopt zitten in je handschoenen :p ).

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.