Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Word jij de nieuwe Fashionista Angel blogger?

Attention Fashionista’s! Ben jij dol op fashion en weet jij precies wat wanneer hot is? Heb je er altijd al van gedroomd om een it-blogger girl te worden? Dan zijn wij opzoek naar jou. Lees snel verder!

What’s in it for you?

Als Fashionista Fashion Angel ben jij hét rolmodel voor de Fashionista lezeressen op het gebied van mode. Je weet alles van de laatste trends, kunt supergoed je eigen looks fotograferen en je staat bekend om jouw unieke stijl. Iédere week post je twee mode blogposts op Fashionista.nl: van outfit looks tot styling tips en shoppingvideo’s met de laatste must-haves. En natuurlijk ben je mega actief op social media. Daarnaast krijg je begeleiding vanuit de Fashionista redactie, je komt terecht in een mega gezellige Angel groep, je werkt samen met de leukste merken én je krijgt geregeld een plekje in het tijdschrift.

Zo doe je mee!

Wij zijn al begonnen met zoeken naar nieuw talent tijdens de 2015 Blog Fair afgelopen zondag! Klinkt dit nou als jouw dream coming true? Mail dan snel jouw motivatie, foto én twee zelfbedachte fashion blogs met foto’s naar de redactie@fashionistamagazine.nl ovv Fashion Angel. De top 5 komt online te staan en dan kan het stemmen beginnen. Happy fashion blogging!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content