Home Body Chrostin lanceert in samenwerking met WAT WAT gratis lockdowndagboek

Chrostin lanceert in samenwerking met WAT WAT gratis lockdowndagboek

Heb jij de template al gedownload?

chrostin lockdowndagboek
© Chrostin

Heb jij het moeilijk tijdens de lockdown? Flairs huiscartooniste Chrostin lanceert een dagboek in samenwerking met WAT WAT, het adviesplatform voor jongeren. En het beste eraan is: het is helemaal gratis te downloaden!

Deze periode is voor niemand gemakkelijk. Gelukkig bestaan er enkele manieren om ermee om te gaan. We gaven je al tips voor als je angsten hebt tijdens de quarantaine. Nu is er nog een manier die heel wat kan doen voor je mentale gezondheid: in een dagboek al je gevoelens en gedachten, positieve én negatieve, neerpennen! Daarom lanceert Flairs huiscartooniste Chrostin een lockdowndagboek in samenwerking met WAT WAT, het adviesplatform voor jongeren.

Christina De Witte creëerde een dagboek met 14 templates. Daarin vind je onder andere een deurhanger, een (un)to do-lijst, een planning, een throwback-pagina en zoveel meer. Je kan het bestand onderaan deze pagina downloaden. In een TikTok-video legt Chrostin uit hoe je het boekje kan gebruiken en versieren. Zo handig!

@chrostin_Schrijven helpt. Samen met WAT WAT heb ik een Lockdown Diary bedacht. Gratis voor iedereen. ? ##fyp ##voorjou ##belgium ##art ##craft♬ original sound – chrostin_

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.