Home Body Last van eczeem? Deze bodylotion van Lush zou de oplossing kunnen zijn

Last van eczeem? Deze bodylotion van Lush zou de oplossing kunnen zijn

Een wondermiddel voor wie huiduitslag heeft.

lush
© Getty

Heb jij last van huiduitslag of eczeem en vind je maar geen oplossing voor dat pijnlijke en jeukende gevoel? Dan moet je Dream Cream van Lush eens proberen. Veel gebruikers zijn vol lof over dat product en in het buitenland is de bodylotion vaak uitverkocht.

Het product is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor babyvelletjes. Zo smeerde Sarah Rudd haar 4-jarige zoontje in met de Dream Cream, en zijn eczeem was niet veel later volledig verdwenen. De jonge moeder had al verschillende crèmes geprobeerd, maar werkelijk niets hielp. Toen gaf iemand haar de tip om deze bodylotion van Lush eens te gebruiken. Twee weken later was de huiduitslag helemaal weg.

Groot succes

Sarah deelde een foto van het resultaat op sociale media, en al snel werd haar status meer dan 42.000 keer gedeeld. De potjes vliegen ondertussen – bijna letterlijk – de deur uit, want het product is de laatste tijd vaak uitverkocht.

Dat Sarah niet de enige fan van het product is, blijkt alvast uit de reviews. Dream Cream kreeg een score van 8/10, en dat op basis van 700 (!) beoordelingen. Een van de reviews klinkt als volgt: ‘Dit is bij uitstek de beste crème die ik ooit geprobeerd heb. Ik heb al sinds ik klein was last van eczeem op mijn handen en er is geen andere lotion die zo goed werkt als deze.’

Verder zijn ook gebruikers die geen last hebben van uitslag enthousiast: ‘Dit product is de beste lotion die ik ooit al op mijn huid gesmeerd heb.’ Het enige minpuntje volgens sommigen is de prijs, maar het product zou elke cent meer dan waard zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.