Home Body Deze jongens op TikTok hebben geen idee hoe maandverband werkt

Deze jongens op TikTok hebben geen idee hoe maandverband werkt

Om een of andere reden denken ze dat een maandverband aan onze vagina wordt bevestigd...

maandverband tiktok
© Cottonbro via Pexels

Terwijl wij meisjes ervan uitgaan dat iedereen wel weet hoe een maandverband, inlegkruisje en tampon werkt, blijkt toch niet iedereen dat te weten. Enkele jongens op TikTok hebben blijkbaar hun eigen idee van hoe meisjes een maandverband gebruiken. Hun reactie wanneer ze achter de waarheid komen, is dan ook hilarisch!

TikTok is dé plek om nieuwe muziek te ontdekken, dansjes aan te leren, maar blijkbaar ook om te ontdekken hoe vrouwelijke hygiëneproducten gebruikt worden. Op het videoplatform doet nu namelijk een trend de ronde waarbij meisjes aan jongens vragen hoe zij denken dat een maandverband werkt. Het antwoord is hilarisch, maar ook een tikkeltje zorgwekkend. De boodschap is duidelijk: de lessen seksuele opvoeding op school moeten duidelijk opgeschroefd worden!

In onderstaande TikTok-video vraagt deze jongen zich bijvoorbeeld af wat zijn vriendin doet als ze moet plassen. Doet ze het uit of plast ze in het maandverband? De verbazing en vooral de lol is van haar gezicht af te lezen wanneer ze beseft dat haar lief niet weet hoe een maandverband werkt. Check vooral zijn reactie als ze hem de waarheid vertelt.

@ariannaromanooplease listen???? my boyfriend didn’t know ?? ##fyp♬ original sound – ariannaromanoo

Plakken aan je vagina

Hij is trouwens niet de enige die om een of andere reden denkt dat een maandverband aan je vagina hoort te plakken. Deze jongen ging van exact hetzelfde uit.

@alybreannewhiteMy boyfriend didn’t know how pads worked ?? @joshmandi ##foryou♬ original sound – alybreannewhite

Wanneer deze jongen door een vriendin gevraagd wordt hoe hij denkt dat zo’n pad gebruikt wordt, is ook zijn antwoord ‘Je bevestigt het aan je intieme delen’. Wanneer de TikTok-gebruikster vraagt om even goed na te denken, komt hij er dan toch zelf achter!

@brookemonk_I asked my guy friend how period pads work @samdezz ##greenscreenvideo##foryoupage##4upage##4u##fyp♬ original sound – brookemonk_

We vragen ons af of echt elke tienerjongen denkt dat dit de manier is waarop maandverbanden werken. De moeite waard om even te testen bij jouw vriend(en) of broer, als je het ons vraagt! Film zeker zijn antwoord en reactie, want als die in de buurt komt van de antwoorden hierboven, kan je achteraf nog eens goed lachen samen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.