Home Celebs Celeb News ’13 Reasons Why’-actrice Grace Saif zet haar sociale media op privé na...

’13 Reasons Why’-actrice Grace Saif zet haar sociale media op privé na pesterijen

De acteur/actrice staat niet gelijk aan de rol die hij/zij speelt.

13 reasons why
© David Moir via Netflix

Als je ’13 Reasons Why’ helemaal hebt uitgekeken, weet je wat voor een prominente rol het nieuwe personage Ani Achola heeft in het derde seizoen. Nu moet actrice Grace Saif, die Ani speelt in de Netflixserie, daarvan de gevolgen dragen.

Opgelet, als je ’13 Reasons Why’ nog niet hebt gezien: spoiler alert!

Er zijn veel gemengde gevoelens over het derde seizoen van ‘13 Reasons Why‘ en diens personages. Vooral rond nieuwkomer Ani Achola, gespeeld door actrice Grace Saif, is er veel commotie ontstaan. Ani dient dit seizoen als verteller van de serie. Een taak die Hannah Baker in het eerste seizoen op zich nam.

Ani is het nieuwe meisje op Liberty High School. Haar moeder wordt huishoudhulp bij de Walker-familie en mag samen met haar dochter bij hen inwonen. Door de woonsituatie heeft Ani nauw contact met Bryce Walker, die ondertussen van school is veranderd en is verstoten door zijn oude klasgenoten. We zien hoe Ani voor Bryces dood een band met hem opbouwt die zo ver gaat dat ze zelfs meerdere keren met hem naar bed gaat, terwijl ze weet dat hij een verkrachter is.

Bakken kritiek

Nu heeft Grace Saif, die Ani speelt in de serie, na de lancering van het derde seizoen bakken kritiek over zich gekregen op sociale media. Zo zeggen kijkers dat haar personage Ani de serie verpest en stuurden ze nog andere haatdragende berichten de wereld in. Als gevolg daarvan heeft de actrice haar Twitteraccount op privé gezet en haar foto’s van Instagram verwijderd.

Terwijl het soms moeilijk is om realiteit te onderscheiden van fictie moeten we onthouden dat een serie niet echt is en dat de acteurs hun personages niet zijn. En dat lijken fans soms te vergeten. Gelukkig kan Grace rekenen op de steun van haar collega’s. Zo deelde Timothy Granaderos, die Montgomery de la Cruz speelt, onderstaande foto met een uitgebreide boodschap op zijn Instagrampagina.

De boodschap is duidelijk: de acteur/actrice staat niet gelijk aan de rol die hij/zij speelt. Dus eventuele negatieve gevoelens die je hebt over een bepaald personage hoef je niet af te reageren op de persoon die hem/haar speelt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.