Home Celebs 5 redenen waarom je het nieuwe boek van Zoella moet lezen

5 redenen waarom je het nieuwe boek van Zoella moet lezen

Zoella
Foto: Twitter
Het is weer zover! Binnen twee dagen komt het nieuwe boek van de Britse vlogster Zoe Sugg (26) , op YouTube beter bekend als Zoella, uit. ‘Girl Online: Going Solo‘ is een vervolg op haar tweede boek ‘Girl Online: On Tour‘. 

Zoella is alvast héél erg enthousiast over haar nieuwste roman, getuige onderstaande foto die ze vorige week nog deelde op Instagram.

ONE WEEK TO GO UNTIL GIRL ONLINE GOING SOLO IS RELEASED! So excited for you to read it ☺️

A post shared by Zoella (@zoella) on

In ‘Girl Online: Going Solo‘ zullen we eindelijk kunnen lezen hoe het nu zit met hoofdpersonages Penny, Noah en Elliot. Zoella’s tweede boek eindigde namelijk met een gigantisch spannende cliffhanger.

Wat gebeurt er in Zoella’s derde roman?

Dit keer begint Penny in haar eentje aan het nieuwe schooljaar, want ex-vriendje Noah verdween na zijn wereldtournee van de radar. Niemand weet waar hij is. Penny accepteert Megans uitnodiging om de toneelschool te bezoeken. Het is de goede gelegenheid om nieuwe vrienden te maken. Iedereen helpen, lijkt dé oplossing voor Penny. Elliot heeft haar vriendschap meer dan ooit nodig en ze leert Posey kennen die van haar plankenkoorts af wilt. Maar is de charmante Schotse jongen Callum wel de juiste afleiding? En kan Penny echt verder met haar leven zolang Noahs schaduw haar blijft achtervolgen? De boekomslag belooft weer veel spanning, romantiek en drama! Wij zijn er alvast van overtuigd dat ‘Girl Online: Going Solo‘ een must-read is en wel hierom:

1. Haar vorige twee boeken heb je sowieso veel te snel in één keer uitgelezen

via GIPHY

2. Zo kom je eindelijk te weten of Penny ooit terug samen zal zijn met Noah, we ship them!

via GIPHY

3. Het is het ideale cadeau voor onder de kerstboom

via GIPHY

4. Als je het boek in het Engels koopt, kan je ook meteen je Engels oefenen, double win!

5. Het is geschreven door Zoella zelf!

Fans waren boos en teleurgesteld toen ze hoorden dat ze haar eerste roman niet zelf had geschreven. Ze schakelde toen de hulp in van een ghostwriter, Siobhan Curham. Haar tweede en derde boek schreef ze zelf mits hulp van een redacteur. 

via GIPHY

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.