Home Celebs Celeb News BOBBY-zanger Aaron Blommaert wordt MNM-dj

BOBBY-zanger Aaron Blommaert wordt MNM-dj

Naast zingen en acteren in 'Familie' gaat hij nu ook aan de slag als dj.

aaron blommaert mnm
© VRT

Aaron Blommaert kennen we natuurlijk allemaal als lid van de boyband ‘BOBBY’ en van zijn rollen als Raven in ‘Familie’ en Robin in ‘4eVeR’. Nu zullen we het achttienjarige multitalent ook nog ergens anders zien, of beter gezegd horen: op MNM! Hij wordt namelijk de nieuwe dj.

Aaron Blommaert, bekend van boyband BOBBY en de reeksen ‘Familie‘ en ‘4eVeR‘, gaat een nieuwe uitdaging aan. Naast acteren en zingen, gaat hij nu ook aan de slag als dj. En dat op MNM! Dat nieuws kondigde de radiozender vandaag aan tijdens de uitzending. De achttienjarige creatieve duizendpoot deelde het goede nieuws zelf ook op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Aaron ziet het helemaal zitten, al begint hij aan het avontuur met een gezonde dosis stress. ‘Ik heb wel wat stress, want als radio-dj ligt alles in je eigen handen. Je bent én de entertainer én de regisseur én de technieker. Het wordt een rollercoaster. Maar ik ben helemaal klaar om van de radiowereld te proeven’, aldus het jonge talent. Hij zal voor het eerst te horen zijn als MNM-dj op dinsdag 9 maart van 22u tot 24u in MNM Late Night.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.