Home Celebs Celeb News LOL: je raadt nooit welke absurde bestelling Billie Eilish bij Taco Bell...

LOL: je raadt nooit welke absurde bestelling Billie Eilish bij Taco Bell plaatst

De 'Bad Guy'-zangeres is vegan dus oneindig veel keuze is er niet, maar daar heeft ze iets op gevonden.

Billie Eilish
© Getty

Heb je je ooit al afgevraagd wat je favoriete celebs bestellen bij fastfoodketens zoals McDonalds, Burger King, KFC of in dit geval Taco Bell? Billie Eilish heeft zopas onthuld wat zij altijd vraagt als ze naar die laatste gaat. En het is echt te absurd voor woorden!

In een vragenrondje op Instagram vroeg een fan wat Billie Eilish bestelt bij Taco Bell. Waarschijnlijk dacht ze dat haar volgers haar nooit zouden geloven als ze het gewoon vertelde. Dus postte ze een filmpje waarin ze haar bestelling plaatst als bewijs.

Alleen maar bonen

In de video die dateert van 2 juli 2019 zit Billie Eilish in de auto aan de drive-through van Taco Bell en haar bestelling luidt als volgt: ‘Ik wil graag 18 bonenburrito’s met enkel en alleen bonen. Niets anders. Alleen bonen.’ Dan herhaalt ze het nog eens zodat het zeker duidelijk is en voegt er dan nog iets aan toe: ‘Enkel bonen, 18 burrito’s, enkel bonen. Weet je wat, maak er 20 van!’ Whaaat? De ‘Bad Guy’-zangeres is vegan dus heel veel keuze is er inderdaad niet. Er zijn wel opties te veganizen, maar Billie houdt het duidelijk graag simpel!

Gelukkig onthulde de zangeres niet veel later dat niet alle burrito’s voor haar waren. Ze bestelde er twee voor zichzelf en de andere waren voor de verjaardag van een vriend. We willen niet weten hoe Billies huis zou ruiken als ze allemaal voor haar waren…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.