Home Celebs Celeb News AHA: daarom wilde Nina Dobrev niet langer meespelen in ‘The Vampire Diaries’

AHA: daarom wilde Nina Dobrev niet langer meespelen in ‘The Vampire Diaries’

Nina Dobrev
Instagram @ninadobrev

Na zes succesvolle seizoenen nam Nina Dobrev (28) afscheid van ‘The Vampire Diaries‘. Toegegeven: wij zaten toen in zak en as. Nu de allerlaatste aflevering van de serie erop zit, vertelt de actrice waarom ze destijds de set plotseling verliet.

Nina Debrev kennen we allemaal als de mysterieuze Elena Gilbert uit de ‘Vampire Diaries‘. De actrice besloot om na zes seizoenen een punt te zetten achter haar rol. Gelukkig konden de televisiemakers haar nog overtuigen om in 2017 even terug te keren. Elena was back!

Maar waarom verliet ze in 2015 de succesvolle serie? Daar geeft de actrice nu zelf een antwoord op.

She learned about lake life. Now she's addicted. 📸: @coryt

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Hallo, volwassenheid

‘Ik wilde geen tiener meer spelen. Ik wilde eindelijk eens in de huid van een volwassen persoon kruipen’, vertelt ze aan het Amerikaanse blad Harper’s Bazaar. ‘Ik had nood aan nieuwe uitdagingen en ik wou samen met grote filmmakers werken aan fantastische verhalen. Dus, ik moest toen echt kieskeurig zijn en een moeilijke knoop doorhakken.’ Yep, ook in de filmwereld hebben werknemers nood aan vernieuwing.

Nina is en blijft een geweldige actrice, maar ook achter de schermen kent ze er iets van. Ze wil namelijk zelf een film produceren én regisseren. En van dat laatste maakte de actrice al werk, want binnenkort regisseert ze samen met een professionele regisseur een kortfilm. Iets om naar uit te kijken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.