Home Celebs Celeb News AHA: op deze datum komt het eerste soloalbum van Liam Payne uit!

AHA: op deze datum komt het eerste soloalbum van Liam Payne uit!

Het lange wachten wordt beloond.

Liam Payne
Foto: Instagram @liampayne

Na de release van ‘Strip That Down‘ in juni 2017 en ‘Familiar‘ in mei 2018, was het alleen maar wachten op meer muziek van Liam Payne. En dat wachten wordt nu eindelijk beloond. De zanger gaf namelijk de releasedatum van zijn allereerste soloalbum prijs!

Eerste soloalbum

Ex-One Directioner Liam Payne neemt er duidelijk zijn tijd voor, maar binnenkort lanceert hij eindelijk een volledig soloalbum! In een interview met Good Morning America verklapte hij dat zijn album op 14 september 2018 uitkomt. Yes! De zanger releaste het afgelopen jaar al twee liedjes. ‘Strip That Down‘ en ‘Familiar‘ gaven ons al een voorsmaakje van hoe zijn muziek zal klinken.

One Direction-reünie

En dat is niet het enige waarover hij sprak. In het interview verklapte hij ook dat hij zijn ex-bandleden van One Direction mist en dat ze zeker nog samen zullen komen. ‘Ik mis het om bij de jongens te zijn. Het was zo leuk. Ik weet zeker dat dat nog terug zal komen. Hoe meer succes we in ons eentje hebben, hoe meer succes we zullen hebben in de toekomst. We zijn zoals de Avengers, als je wil dat Spider-Man iets uitdoktert, zal hij dat doen. Maar dan zal de Hulk ook gaan. Wel, ik ga dat uitzoeken. Het is een van die dingen.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.