Home Celebs Celeb News AHA: dit is de reden waarom Selena Gomez en Justin Bieber een...

AHA: dit is de reden waarom Selena Gomez en Justin Bieber een pauze nemen

Ze zouden binnenkort hun relatie ook nog eens een nieuwe kans geven.

Selena Gomez
Foto: Photo News

Onlangs vertelden we je nog dat Selena Gomez en Justin Bieber eventjes een pauze inlassen in hun relatie. Alleen de reden waarom was niet helemaal duidelijk. Nu heeft een bron onthuld waarom ze die beslissing namen.

If it’s meant to be, it will be, luidt de quote en die geldt ook voor Selena Gomez en Justin Bieber. Het koppel heeft al een hele geschiedenis achter de rug en de twee zijn nog steeds niet waar ze horen te zijn. Na vijf maanden daten nam Jelena onlangs alweer een pauze. Al was het nog niet helemaal duidelijk waarom. Tot nu!

Openbare relatie?

Een bron onthulde namelijk aan E!News dat ze het maar niet eens worden over één heel belangrijk punt, namelijk hun relatie in het openbaar. Op Justins verjaardag ontplofte het tussen het koppel. Selena wilde het namelijk rustig vieren met hem alleen, terwijl Justin een groot feest wilde geven met al zijn vrienden uit de kerk. Oeps…

Stap terug

Toch betekent die ruzie niet het einde van Jelena. Volgens diezelfde bron hebben ze nog steeds contact met elkaar en zouden ze hun relatie zelfs binnenkort een nieuwe kans geven. Ze nemen gewoon een stap terug om eens na te denken over welke richting ze uit willen.

Oef! Hopelijk lossen ze snel hun problemen op.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.