Home Celebs AHA: zo gaat het nog met de acteurs van ‘Spring’

AHA: zo gaat het nog met de acteurs van ‘Spring’

Spring
Foto: Ketnet
‘Ik ben joooooong, de wereld ligt aan mijn voeten.’ In 2003 kon iedereen dat lied meebrullen. Als tiener keken we dan ook elke avond uit naar onze tien minuten ontspanning met ‘Spring’. Maar hoe zou het nog gaan met onze televisiehelden van toen?

De eerste aflevering van ‘Spring‘ begon in 2002 en helaas pindakaas zette de serie er in 2008 een punt achter. Na veel krokodillentranen geraakten we over deze pijnlijke beslissing. Maar ook al zijn we een paar jaar ouder geworden, de acteurs van ‘Spring’ vergeten we nooit. We zijn zelfs heel nieuwsgierig hoe het nu met iedereen gaat.

Jelle Cleymans – Evert

‘Da’s om te rotten eh!’ Met deze woorden schreef Jelle Cleymans aka. Evert geschiedenis in de serie. Jelle was van seizoen een tot het allerlaatste seizoen te zien in ‘Spring’. Na de serie viel hij zeker niet in een zwart gat. De acteur presenteert namelijk op Radio 2, hij vormt samen met Jonas Van Geel een muzikaal duo, hij schrijft samen met zijn moeder kindergedichten, hij brengt zijn eigen muziek uit én hij verloor zijn hart aan het theater. Kortom Jelle Cleymans is nog steeds een bezige bij!

Anneleen Liégeois – Katrijn

Katrijn was sowieso onze favoriete danseres van ‘Spring’. We stonden dan ook uren voor de spiegel om de danspasjes van Katrijn te evenaren. Na seizoen vijf verliet Anneleen de serie. De actrice verscheen nog eens in ‘Wittekerke‘ en ‘Familie‘ op VTM. En begin 2008 presenteerde ze op ‘Radio Donna’. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde en in 2010 zette de actrice een punt achter haar publieke carrière.

Katrijn

Cara Van der Auwera – Chantal

Met Chantal hadden we een haat-liefde relatie. Maar omdat ze de beste vriendin van Katrijn was, vonden we haar meestal wel leuk. Samen met Anneleen verliet Cara in 2006 de serie. Snif! Maar in tegenstelling tot Anneleen horen we anno 2017 nog steeds iets van Cara. Momenteel presenteert de actrice op radiozender Klara.

Zohra Aït-Fath – Maggy

We worden spontaan stil als we terugdenken aan het trieste afscheid van Maggy. Yep, ook toen zaten we met tranen voor de televisie. De actrice werd in 2012 de trotse mama van haar zoontje.

First paddle surf Lesson check! #paddlesurf #beachlife #enjoyinglife

A post shared by Zohra Ait-Fath (@zohra_ait_fath) on

Damian Corlazzoli – Xavier

Ah, de losbol van de bende én de broer van Maggie. In de serie liep Xavier achter heel wat meisjes #sharktime en hij deed er alles aan om het leven van de bandleden van ‘Spring’ zuur te maken. De acteur is momenteel actief in de muziekwereld. Hij staat onder andere samen met Jelle Cleymans en Jonas Van Geel op het podium, want hij is de gitarist van Cleymans & Van Geel.

Véronique Leysen – Roxanne

Véronique kroop voor drie seizoenen in de huid van danseres Roxanne. Na haar televisie-avontuur stortte de actrice zich in een compleet andere wereld. Ze is namelijk het geniale brein achter het merk ‘Maurice coffee & knits‘. Véronique opende twee koffiebars, werkte aan enkele breiboeken en in 2016 ging ze in zee met kledingketen ZEB. Begin 2017 werd ze mama van haar allereerste zoon Otto.

❤️

A post shared by Veronique Leysen (@mauricetteveronique) on

Sofie Van Moll – Evi

Evi zullen we vooral onthouden als het meisje met de dreadlocks. Sofie is ondertussen ook al mama geworden van twee flinke kinderen. Time flies! Na ‘Spring’ verscheen de actrice nog vaak op de televisie en we hoorden haar ook op de radio. Maar in 2014 zette ze haar televisiecarrière stop. Sofie gooide het dan over een andere boeg en stapte in de zorgsector.

Sofie Van Moll

Steven Bossuyt – Pieter

Na drie seizoenen nam Steven afscheid van zijn personage Pieter. Na ‘Spring’ verloor hij zijn hart aan de muziekwereld. Hij vloog onder de naam Sherman naar Londen om daar bekend te worden. In België werd hij bekend dankzij radiozender Studio Brussel. Sherman alias Steven mag voor ons ook wel eens een liedje komen spelen. Hallokes!

Steven

Kobe Van Herwegen – David

Kobe is acteur, presentator én goochelaar. Wat een geweldige combinatie! Na ‘Spring’ stopte zijn televisiecarrière helemaal niet. Hij was onder andere nog te zien in ‘Ghost Rockers‘, hij spreekt stemmetjes in voor films, hij goochelt nog steeds zonder enige moeite een konijn uit een hoed en ook in Nederland kennen ze hem want daar speelt hij Pumbaa in de Nederlandse musical ‘The Lion King’.

Timo Descamps – Jo 

Timo speelde een homoseksuele jongen in de serie. Met Jo probeerde ‘Spring’ dat taboe te doorbreken. In het echte leven valt Timo ook op jongens. De Vlaamse acteur, zanger en presentator leeft momenteel in Los Angeles. Jaloers!

Conquered Mt San Jacinto #sanjancinto #palmsprings

A post shared by Timo Descamps (@timodescamps) on

Jenna Vanlommel – Tien

Tien was sowieso de stoerste chick in ‘Spring’. Jenna studeerde voor leerkracht en geeft nu al enkele jaren toneelles. En jawel, ook deze actrice is al mama geworden!

#Otislove ☀️🌙

A post shared by Jenna Vanlommel (@jennavanlommel) on

Kan jij deze klassieker nog meezingen? Komaaaaan, alles geven!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.