Home Celebs Celeb Style & Beauty ZIEN: Ariana Grande onherkenbaar op nieuwe cover van Britse Vogue

ZIEN: Ariana Grande onherkenbaar op nieuwe cover van Britse Vogue

Bye bye, paardenstaart en eyeliner!

ariana grande
Foto: @chrisappleton1 via Instagram

Hoge paardenstaart, eyeliner en opvallende lipstick: zo kent de wereld Ariana Grande. Onze verbazing was dan ook groot toen we de cover van het nieuwste nummer van de Britse Vogue zagen. De 24-jarige popster is gewoonweg onherkenbaar!

Ariana Grande (24) liet haar signature lookhoge paardenstaart, eyeliner en opvallende lipstick – achterwege voor een modeshoot in het julinummer van de Britse Vogue en is zo goed als onherkenbaar.

Géén make-up, wél sproetjes

Zo draagt de ‘No Tears Left to Cry’-zangeres op de foto’s amper make-up en heeft ze goudblonde – geen platina! – lokken die ze los draagt.

Wat nog het meest opvalt, zijn Ari’s sproetjes. Meestal verstopt de Amerikaanse popster met Italiaanse roots die onder een dikke laag make-up, maar op de tweede cover van het modemagazine zijn ze duidelijk te zien.

Back to normal

Hoewel Ariana bijzonder blij is met haar Vogue-cover – ‘Er zijn geen woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken’, schreef ze op Instagram – was haar natuurlijke look geen lang leven beschoren.

Twee dagen geleden trad Grande op tijdens Wango Tango, een muziekfestival georganiseerd door radiozender KIIS-FM uit Los Angeles. Op onderstaande foto die werd gemaakt achter de schermen, is te zien hoe Ari’s look alweer back to normal is: haar lokken – die ze intussen weer bruin verfde – in een hoge paardenstaart, eyeliner en felrode lippen.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.