Home Celebs Celeb News Ariana Grande laat in nieuwe docuserie ‘Dangerous Woman Diaries’ achter de schermen...

Ariana Grande laat in nieuwe docuserie ‘Dangerous Woman Diaries’ achter de schermen kijken

De eerste aflevering kan je nu gratis op YouTube bekijken!

Ariana Grande
© Reporters

Er is waarschijnlijk geen enkele andere zanger(es) die harder werkt momenteel dan Ariana Grande. Terwijl ze bezig is aan een tweede album dat nog voor eind 2018 uitkomt, heeft ze nu ook een docuserie uitgebracht over haar Dangerous Woman-tour. En de eerste aflevering staat nu al online!

Opeens uit het niets kondigde Ariana Grande aan dat ze een docuserie zou lanceren over haar Dangerous Woman-tour. Een blik achter de schermen is iets waar heel wat fans al lang op zitten te wachten (inclusief wij!).

Sweetener

Nu heeft de ‘Breathin’-zangeres de allereerste aflevering die 27 minuten duurt op YouTube gezwierd en die is een soort inleiding voor de rest van de reeks. In die episode draait het namelijk volledig rond de opnames van haar meest recente album ‘Sweetener’.

We zien onder andere hoe Ariana Grande anderhalf jaar voor de lancering van ‘The Light is Coming’ het lied liet horen aan haar vrienden en collega’s, hoe de opnames van haar muziekvideo’s eraan toe gingen, haar samenwerking met Pharrell Williams en wat er allemaal vooraf ging aan haar ‘God is a Woman’-optreden tijdens de VMAs.

Ari is natuurlijk haar vrolijke, levendige en schattige zelf. Je ziet ook hoeveel hart en ziel ze in elk aspect van haar leven stopt. Wij hebben op het einde, na haar optreden tijdens de VMAs, zelfs een traantje gelaten!

Dangerous Woman Diaries

Elke donderdag kan je een nieuwe aflevering van ‘Dangerous Woman Diaries’ bekijken op YouTube. Wie niet kan wachten en de serie meteen wil bingewatchen, kan natuurlijk ook een abonnement op premium nemen. Maar je weet wat ze zeggen: geduld is een schone deugd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.