Home Celebs ‘Ariana Grande en haar vriend Pete Davidson zijn verloofd’

‘Ariana Grande en haar vriend Pete Davidson zijn verloofd’

De twee zijn nog maar een paar weken aan het daten.

Foto: Instagram @petedavidson

Sinds midden mei zijn Ariana Grande en Mac Miller uit elkaar, maar lang heeft de zangeres niet getreurd over hun breuk. Twee weken later was ze namelijk al samen met Pete Davidson en dit is nog lang niet alles. Bij Us Weekly schrijven ze namelijk dat de twee nu al verloofd zouden zijn.

Een maand geleden besloten Ariana Grande en Mac Miller om een punt te zetten achter hun relatie. De twee waren zo’n twee jaar samen, maar de zangeres vond al snel opnieuw de liefde bij acteur-komiek Pete Davidson. Eind mei hebben de twee op Instagram officieel bevestigd dat ze een koppel zijn.

(Did) he put a ring on it

De twee zijn nog maar enkele weken aan het daten, maar het is duidelijk serieus tussen Ariana en haar vriend Pete. Of moeten we verloofde zeggen? Bij Us Weekly schrijven ze namelijk dat het duo nu al verloofd is. Voorlopig hebben ze het nieuws nog niet zelf bevestigd, maar op Instagram zijn heel wat mensen in shock na het lezen van de aankondiging. ‘Wedden dat ze zwanger is?’ en ‘Dit is echt een grote vergissing’ zijn slechts een paar voorbeelden. Stay tuned!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.