Home Celebs Ariana Grande heeft een nieuwe bekende boyfriend!

Ariana Grande heeft een nieuwe bekende boyfriend!

Ariana Grande
Foto: Reporters
Ariana Grande heeft het voor muzikale mannen, dat is duidelijk. Nadat de relatie van acht maanden met Big Sean afsprong en ze een paar weken geleden brak met haar achtergronddanser Ricky Alvarez, wordt de zangeres nu gespot met rapper Mac Miller. Op de paparazzifoto’s lijkt er alleszins veel love in the air te zijn.

Gezellige date

Ariana en Mac gingen afgelopen weekend uit eten in een Aziatisch restaurant in L.A. en het was duidelijk héél gezellig. Website TMZ postte achteraf kiekjes waarop de ‘Into You’-zangeres kusjes op de lippen van de rapper plant. Als je ’t ons vraagt: very cute!

De foto’s zijn niet de enige aanwijzing dat er iets moois bloeit tussen de twee artiesten. Ariana was eerder deze maand ook al aanwezig bij een concert van Mac én ze is steeds vaker te zien in zijn Snapchatverhalen (Zelf checken? macmiller3D is z’n Snapchatnaam). Er is nog niks bevestigd, maar we durven toch al beginnen nadenken over de koppelnaam van Ariana en Mac. Mariana? Ariac? Hmm, dat is het nog niet helemaal.

Wie is Mac Miller?

Vraag je je al een artikel lang af wie die Mac Miller eigenlijk is? Niet zo vreemd, want de rapper is nog niet zo bekend bij ons. Misschien ken je’m wel van één van Ariana’s eerste hits, ‘The Way’? In dat lied rapt Mac over hoe verliefd hij wel niet is, terwijl Ariana dat al zingend doet. De twee kennen elkaar dus al een hele tijd en zouden al jaren stiekem een oogje hebben op elkaar. Er waren zelfs al roddels over een romance toen ze ‘The Way’ uitbrachten in 2013, vooral omdat de video zo lovey dovey was. De twee ontkenden de geruchten toen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.