Home Celebs Celeb Style & Beauty Ariana Grande showt haar natuurlijk haar op sociale media

Ariana Grande showt haar natuurlijk haar op sociale media

Mama Joan is fan: 'Je natuurlijke krullen zijn een wereld op hun eigen...'

ariana grande
© Getty

We krijgen maar heel weinig het natuurlijke haar van Ariana Grande te zien. Nu iedereen in quarantaine zit, waaronder ook de ‘boyfriend’-zangeres, vond ze het duidelijk toch eens tijd om haar haren wat rust te geven.

Ariana Grande loopt al jaren rond met haar kenmerkende look: een legendarische superlange paardenstaart. Die draagt ze zowel tijdens haar shows als op straat, maar zoals we al langer weten, is dat niet haar natuurlijke haarstijl. De zangeres maakt gebruik van extensions en doet die in een staart. Ze is daar naar eigen zeggen mee begonnen, omdat ‘haar echte haar er absurd uitziet als ze het neerlaat’. Dat liet ze in 2014 weten in onderstaande post. Nu is de staart ondertussen een deel van haar identiteit geworden.

Since people give me such a hard time about my hair I thought I'd take the time to explain the whole situation to…

Posted by Ariana Grande on Saturday, January 18, 2014

Donkere krullen

Het natuurlijke haar van de zangeres lijkt eindelijk weer gezond te zijn. Nu ze net als iedereen constant thuis zit, laat ze haar opvallende look even achterwege en showt ze met trots haar donkere krullen op sociale media. En die zijn werkelijk prachtig!

Mama Joan

En dat vindt ook haar moeder Joan. Zij reageerde via Twitter namelijk met: ‘Meer dan verbluffend’ en ‘Je natuurlijke haar/krullen zijn een wereld op hun eigen… Je bent een schitterende schoonheid vanbinnen en vanbuiten opgemaakt of natuurlijk… Ik hou van je…’ Awww, gelijk heeft ze!

We vragen ons af of Ariana Grande deze look ook zal houden na de quarantaine.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.