Home Celebs Celeb Style & Beauty Ariana Grande’s nieuwe tattoo is de grootste en meest speciale tot nu...

Ariana Grande’s nieuwe tattoo is de grootste en meest speciale tot nu toe

Wauw!

Ariana Grande
Photo News

Voor zover we weten, heeft Ariana Grande een 25-tal tatoeages op haar lichaam staan, al waren het tot nog toe allemaal heel kleine symbolen of woorden. Nu heeft de zangeres een nieuwe tattoo laten zetten, en dat is haar grootste en meest speciale exemplaar tot nu toe.

Voor wie het nog niet heeft gezien: Ariana Grande heeft een nieuwe tatoeage en ze is er supertrots op! Op Instagram Stories postte ze al verschillende foto’s van haar nieuwe body art. De tattoo in kwestie is veel groter en specialer dan we van haar gewend zijn, maar past echt bij de zangeres.

Animefilm

Het ontwerp is geïnspireerd door de animefilmSpirited Away‘ uit 2001, waarin het hoofdpersonage Chihiro Ogino haar ouders moet redden nadat die veranderd zijn in varkens. Het is Chihiro dat nu een plekje op Ariana’s arm heeft gekregen. Het personage neemt de volledige voorarm van de zangeres in. Ze liet de tattoo zetten door artieste Mira Mariah, die steengoed is in fijne, speciale ontwerpen.

Instagram Stories @arianagrande

Van kind naar jonge vrouw

Ariana Grande zette de tattoo niet zomaar. Op Instagram Stories vertelde ze wat meer over het hoofdpersonage, waardoor we volledig begrijpen waarom de zangeres voor zo’n tattoo koos. ‘Tijdens Chihiro’s avontuur wordt ze volwassen en gaat ze van een meisje met een kinderlijke persoonlijkheid en dat snel bang is, naar een moedig jong meisje dat heeft geleerd haar angsten opzij te zetten voor degenen om wie ze geeft. Om haar vrienden te beschermen en haar ouders te redden van een spreuk die hen heeft veranderd in vee, werpt ze haar voormalige persoonlijkheid af en past ze zich aan aan haar omgeving om een moedig, bevattelijk en betrouwbaar meisje te worden.’

Instagram Stories @arianagrande

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.