Home Celebs Celeb News NOOO: Ariana Grande begint waarschijnlijk nog lang niet aan haar ‘Sweetener’-tour

NOOO: Ariana Grande begint waarschijnlijk nog lang niet aan haar ‘Sweetener’-tour

De zangeres gaf het triestige nieuws aan met een reactie op sociale media.

Ariana Grande
Photo News

Ook al is Ariana Grandes album ‘Sweetener‘ een gigantisch succes, toch denkt de zangeres voorlopig nog niet aan een wereldtournee. En dat komt natuurlijk door het recente verlies van ex-vriend Mac Miller… Met een reactie op een meme heeft ze dat bevestigd.

Na de aanslag in Manchester had Ariana Grande heel wat tijd nodig om te herstellen. Toch kwam de zangeres er opnieuw bovenop dankzij de tijd en energie die ze in haar muziek stak. Nu is ze door de dood van ex-vriend Mac Miller terug bij af. De 26-jarige Amerikaanse rapper overleed begin september aan een overdosis drugs en liet daarmee zijn ex-vriendin in tranen achter.

Lang sparen

Dat trauma heeft niet alleen gevolgen voor Ariana’s emotionele toestand, maar ook voor het verloop van haar carrière. We hadden wel al een vermoeden dat haar wereldtournee uitgesteld zou worden, maar nu heeft de zangeres dat ook effectief bevestigd met een reactie op sociale media. Een fanaccount postte volgende meme op Instagram: ‘Waarom zou je de nieuwe iPhones kopen wanneer je dat geld kan sparen voor een meet-and-greet tijdens Ariana’s volgende tour.’ Daarop reageerde de zangeres het volgende: ‘Je zal nog heeeeel lang mogen sparen’. 😪

Muziek zonder deadline

De reactie werd ondertussen al verwijderd, maar het is duidelijk. De zangeres begint niet snel aan haar tournee. Ariana’s team kondigde vlak voor de Emmy’s ook aan dat de zangeres niet aanwezig zou zijn op het evenement. Ze voegden eraan toe dat ze tijd nodig heeft om te genezen. ‘Ariana zal dicht bij huis blijven en zal die periode gebruiken om tijd door te brengen met haar geliefden en te werken aan nieuwe muziek zonder deadline. Ze bedankt haar fans voor hun begrip.’ Hopelijk kan Ariana het verlies na verloop van tijd een plaats geven.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.