Home Celebs Celeb News Ariana Grande tegen fans: ‘Het maakt me triestig wanneer jullie je gezichten...

Ariana Grande tegen fans: ‘Het maakt me triestig wanneer jullie je gezichten verbergen in foto’s’

De zangeres brengt een heel positieve boodschap over.

Ariana Grande
Foto: Photo News

Sinds de explosie na haar optreden in Manchester hebben we niet veel meer gehoord van Ariana Grande. Toch komen haar fans nog steeds op de eerste plaats voor de zangeres. Dat bewees ze nog maar eens door een positieve boodschap op haar Insta Story te plaatsen.

Het is al enkele maanden stil rond Ariana Grande. Volgens geruchten zou ze volop bezig zijn met haar muziek en komt haar beste album tot nu toe onze kant op. Toch doorbrak de ‘Dangerous Woman‘-zangeres die stilte om een erg mooie en positieve boodschap op haar Instagram Stories te plaatsen. En die moet iedereen lezen.

Onvoorwaardelijke liefde

Ariana Grande begon haar bericht heel lief, maar ging daarna droef verder: ‘Ik hou ervan om jullie allemaal te ontmoeten, het maakt me zo gelukkig! Maar het maakt me triest wanneer jullie je gezichten verbergen in de foto’s, er emoji’s op plakken of gewoon vragen om niet op de foto te staan. Jullie tonen me de hele tijd zo veel onvoorwaardelijke liefde, hoe ik er ook uitzie. Jullie verdienen het om jezelf diezelfde vriendelijkheid te tonen. Leer alsjeblieft om jezelf dat te geven. Je zal er geraken, je verdient het, en ik hou op diezelfde manier van je. Slaapwel.’

Ooooh, wat een cutie! Je hebt het gehoord: accepteer jezelf zoals je bent, because you’re perfect just the way you are!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.