Home Celebs Celeb News ZIEN: Ariana Grande brengt ‘thank u, next’ tijdens ‘The Ellen Show’

ZIEN: Ariana Grande brengt ‘thank u, next’ tijdens ‘The Ellen Show’

Met een prachtig dansje, maar ook een slippertje en tranen.

Ariana Grande
Photo News

In haar nieuwste single thank u, next zingt Ariana Grande vol lof over haar ex-vriendjes. Nu heeft ze dat lied voor het eerst live gebracht tijdens ‘The Ellen Show‘. Met een prachtig dansje, maar ook een slippertje en tranen.

Ariana Grande was zopas te gast bij Ellen DeGeneres en tijdens de show bracht ze haar allernieuwste single live. Helemaal in het wit gekleed, met twee achtergrondzangeressen en -danseressen gaf ze een steengoed optreden met een bijbehorend dansje. De zangeres gaat zelfs even op een stoel dansen, maar wanneer ze er weer afkomt, glijdt ze bijna uit. Maar de professional die ze is, lacht ze het slippertje gewoon weg en doet ze gewoon verder met haar performance.

Ariana’s papa

Tijdens het stuk waar ze zingt over haar papa, begint Ariana ook even te wenen. One day I’ll walk down the aisle/Holding hands with my mama/I’ll be thanking my dad/’Cause she grew from the drama, klinkt het. In 2014 vertelde de zangeres aan Seventeen dat ze alle banden met haar papa had verbroken. Wat er precies gebeurd is, is niet heel duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.