Home Celebs Celeb News Ariana Grande verdedigt Pete Davidson: ‘Jullie weten toch wel dat hij een...

Ariana Grande verdedigt Pete Davidson: ‘Jullie weten toch wel dat hij een auto-immuunziekte heeft, toch?’

'Heeft Pete Davidson butthole-ogen?'

Ariana Grande
Photo News

Pete Davidson en zijn relatie met Ariana Grande heeft voorstanders, maar ook heel wat tegenstanders. Toch laat het koppel zich niet kennen. Dit keer is het de zangeres die van zich afbijt, wanneer een Twitteraccount een gemene opmerking maakt over Petes ogen.

Het Twitteraccount Barstool Sports tweette de vraag of Pete Davidson butthole eyes heeft. Natuurlijk kon vriendin Ariana Grande niet lachen met die opmerking en verdedigde ze haar verloofde meteen met een reactie. ‘Jullie weten toch wel dat deze man een auto-immuunziekte heeft…toch?… Je begrijpt toch wat je doet wanneer je dit zegt, toch? Ik wil het gewoon zeker weten.’ Voor wie het nog niet wist: Pete heeft de ziekte van Crohn, een chronische ontstekingsziekte dat het maag-darmkanaal beïnvloedt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Stomme podcast

In een andere tweet, die ondertussen verwijderd is, schreef Ariana ook het volgende: ‘p.s. ‘butthole eyes’ zegt dat hij nog steeds je stomme podcast niet zal doen waar je hem al jarenlang om smeekt,’ You go, girl!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.