Home Celebs OMG: Ariana Grande kondigt haar verloving met Dalton Gomez aan

OMG: Ariana Grande kondigt haar verloving met Dalton Gomez aan

Die ring!

ariana grande verloving
© Getty

We hoorden voor het eerst over de relatie tussen Ariana Grande en Dalton Gomez eind maart 2020, maar het duo zou volgens People wel al sinds januari 2020 aan het daten zijn. Negen maanden nadat we over hun relatie leerden, kondigt de ‘Positions’-zangeres nu haar verloving met de makelaar aan.

Het is niet de eerste keer dat Ariana Grande zo snel een verbintenis aangaat. In juni 2018, na pas enkele weken daten, bevestigde ze haar verloving met Pete Davidson, maar hun relatie liep in oktober 2018 alweer op de klippen. Ondertussen zijn we meer dan twee jaar later en heeft de zangeres opnieuw de liefde gevonden. En dat bij de knappe makelaar Dalton Gomez!

Ring met diamant én parel

Het koppel zou de lockdown samen doorgebracht hebben, zo verscheen Dalton ook in de videoclip van Ariana en Justins ‘Stuck with U‘, en die periode hebben ze duidelijk goed doorstaan. Ari postte een reeks foto’s op Instagram en kondigde zo hun verloving aan. Naast drie foto’s van hun tweetjes, deelde ze ook twee foto’s waarin ze pronkt met haar prachtige ring die bestaat uit een diamant én een parel. Wow! Als caption schreef ze onder de post: ‘forever n then some‘.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.