Home Celebs Celeb News Ariana Grande bewijst met video dat haar zangtalent geen grenzen kent

Ariana Grande bewijst met video dat haar zangtalent geen grenzen kent

Wat een stem!

ariana grande zangtalent
© YouTube 'Positions' van Ariana Grande

Dat Ariana Grande een dijk van een stem heeft, hoeven we je vast niet meer te vertellen. De zangeres uploadde een video waarin ze laat zien wat ze allemaal met haar talent kan doen, en wij zijn mogelijks nog meer onder de indruk van de 27-jarige celeb.

Ariana Grande verraste haar fans op woensdagavond met een video die dateert van vorig jaar, de periode waarin ze aan haar nieuwe muziek werkte. Het is een fragment waarin de 27-jarige zangeres in de studio staat en haar zesde studioalbum ‘Positions‘ opneemt.

In het filmpje werkt Ariana aan het nummer ‘Positions’ en neemt ze de outro op waarbij ze heel wat noten laat horen. Voor wie niet weet waarover we het hebben: je kan dat fragmentje uit het lied hieronder nog eens beluisteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

One more

We horen in het fragmentje hoe het zangtalent na elke take er een schepje bovenop doet en nieuwe noten laat horen. Met als resultaat een prachtige harmonie van haar stemgeluiden. Ari zegt ook zo’n vier keer ‘one more‘ tot het naar haar gevoel perfect is, en we zien hoe ze op het einde tevreden is met het resultaat. ‘I love that, I love that, I love that‘, aldus de zangeres.

De reacties onder de post zijn dan ook lovend. Zo zegt iemand ‘We are shaking girl‘ en een ander schrijft ‘so u want me to be alive after this?‘ en ‘Ariana u never stop surprising us‘. Bekijk het fragmentje zelf hieronder, kippenvel verzekerd!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.