Home Celebs Celeb News Ariana Grandes ex valt Selena Gomez aan op Instagram

Ariana Grandes ex valt Selena Gomez aan op Instagram

Selena Gomez
Foto: Instagram

We weten ondertussen al dat er weleens bad blood is tussen bepaalde celebs. Maar de reactie van YouTuber én ex van Ariana Grande, Jai Brooks, op een tweet van Selena Gomez is helemaal onverwachts. Niemand begrijpt waar de aanval plots vandaan komt…

Instagrampost

Het begon allemaal met een Instagrampost waarin Selena Gomez haar mening uitspreekt over een politieke kwestie. De Amerikaanse president Donald Trump heeft namelijk beslist om het DACA-initiatief terug te draaien. DACA werd opgericht zodat bepaalde illegale immigranten die naar de Verenigde Staten komen als kind, er later werk kunnen vinden. Die mensen worden de ‘Dreamers’ genoemd. Selena Gomez was niet blij met de beslissing en maakte gebruik van haar populariteit op Instagram om in te grijpen.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Maar Ariana Grandes ex, Jai Brooks, was duidelijk niet gediend met haar mening. Daarom plaatste hij een reactie op haar post:

Eerlijk gezegd geef je niets om de mensen die te maken hebben met DACA. Je bent gewoon een Hollywood die doet alsof ze er iets om geeft, omdat dat het juiste lijkt. Ga naar huis, prinses.

Wow, dat is een haatdragende reactie! En er is ook niemand die begrijpt ze plots vandaan komt. Selena Gomez heeft het recht om haar mening te uiten, en waarom denkt Jai dat ze niets om de politieke kwestie geeft?

Fans to the rescue! 

Natuurlijk kan Selly rekenen op de steun van haar fans op Twitter. Daarom doet de hashtag #JaiBrooksIsOverParty de ronde. De Selenators zijn not amused!

Tegenreactie

Jai Brooks kon het niet laten om enkele tegenreacties op alle negativiteit te posten op zijn Instagram.

Recent photoshoot ;) best I've looked 😚🐍

A post shared by Jai Brooks (@jaibrooks) on

Nice try

A post shared by Jai Brooks (@jaibrooks) on

We zijn benieuwd of Selena Gomez nog iets over de kwestie zal zeggen tegen haar hater… We hopen alleszins dat de ‘Hands to Myself’-zangeres het zich niet te hard aantrekt. Poor Selly!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.