Home Celebs Celeb News ‘Ariana Grandes familie is opgelucht dat het uit is met Pete Davidson’

‘Ariana Grandes familie is opgelucht dat het uit is met Pete Davidson’

De dood van ex-vriend Mac Miller deed Ari inzien dat ze er nog niet klaar voor is.

Ariana Grande
Photo News

Ariana Grande en Pete Davidson verloofden zich al na enkele weken daten, maar het sprookje was van korte duur. De hele wereld vond het al te snel gaan tussen Pete en Ariana. En Ari’s familie blijkbaar ook! Ze zouden nu zelfs blij zijn dat de verloving is verbroken. 

Een bron vertelde aan PEOPLE magazine dat Ariana Grandes familie altijd wantrouwig en voorzichtig bleef bij de verloving met Pete Davidson. ‘Haar geliefden vonden het allemaal veel te snel gaan. Ze wilden niet dat ze met hem trouwde.’ Haar geliefden steunden hen dan ook nooit voor de volle 100 %.

Mac Miller

Volgens de insider stortte de ‘Breathin’-zangeres zich volledig op de relatie met Pete. Maar de dood van ex-vriend Mac Miller deed haar inzien dat ze er nog niet klaar voor is. ‘Ze is jong, maar wel volwassen genoeg om te beseffen dat dit niet de juiste relatie of het juiste moment was om te trouwen.’

Focussen op werk

Ariana’s familie vindt dat de zangeres zich nu moet focussen op haar werk en niet moet stressen over andere zaken. ‘Ari heeft al verschillende situaties meegemaakt in haar leven en ze zou nu geen levensbeslissingen mogen maken’, aldus de bron. 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.