Home Celebs Auditie favo celebs

Auditie favo celebs

Ariana Grande, Lucy Hale en Blake Lively zijn nu  huge stars, maar iedereen moet natuurlijk bij het begin beginnen. Check hier de audities van je favo celebs.

Blake Lively
Gossip Girl was –en is nog steeds- onze favoriete serie. We kunnen ons geen betere Serena van der Woodsen voorstellen dan Blake Lively. Toch moest de blondine gewoon auditie doen voor de rol.

Miley Cyrus
Wow, wat is Miley hier nog jong. Miley scoorde de hoofdrol in de serie Hannah Montana. Eigenlijk deed de smiler auditie voor de rol van Lily Truscott, maar de producers dachten dat ze een betere Hannah Montana zou zijn. Miley deed auditie voor deze rol en kreeg ‘m!

Selena Gomez
How cute, een 11-jarige Selena Gomez. Hoewel ze nog heel jong is, heeft ze absoluut al geweldige acting skills. Check hieronder de eerste auditie van Selena Gomez voor Disney Channel.

Ariana Grande
Voordat Ariana Grande in de serie Victorious te zien was, was de zangeres aan het shinen in musicals. De eerste musical waar ze in speelde was 13. Ook deed Ari auditie voor de musical Annie.

Emma Stone
Emma Stone is nu te zien de film Birdman waarvoor de zelfs een oscar-nominatie kreeg!  Maar wist je dat de actrice ook supergoed kan zingen! Ze deed mee aan de talentenjacht In Search of the Partridge Family en scoorde de rol van Laurie Patridge in de show The New Partridge Family.

Lucy Hale
Op haar dertiende deed Lucy Hale auditie voor de show Amarican Juniors. Lucy’s moeder vertelde tijdens de show dat iedereen over 10 jaar zou weten wie Lucy Hale is, smart mom! Lucy Hale is nu te zien in de hitserie Pretty Little Liars én maakt countrynummers.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.