Home Celebs Celeb News OUCH: Selena Gomez krijgt heel wat haat door deze post

OUCH: Selena Gomez krijgt heel wat haat door deze post

Twitter was weer eens not amused.

Selena Gomez
Foto: Instagram @selenagomez

Je zou denken dat Selena Gomez hét perfecte leven leidt. Toch kan schijn bedriegen. Onlangs postte de zangeres een foto op Instagram met een onderschrift dat namelijk anders doet vermoeden. En die tekst heeft heel wat stof doen opwaaien bij haters.

Emotionele tekst

Selena Gomez kan dan misschien wel terug samen zijn met Justin Bieber, toch is ze niet gelukkiger dan ooit. Of het lijkt toch niet zo. De ‘Wolves‘-zangeres bezocht onlangs haar thuisstad in Texas en nam een foto vlak voor haar oude huis. Ze postte die op Instagram met een wel heel emotionele tekst eronder.

Het huis waarin ik opgroeide, van mijn geboorte tot mijn dertiende. Ik bezoek deze plek zo vaak ik kan. Op veel manieren kon mijn leven beter geweest zijn dan mijn leven vandaag. Toch ben ik dankbaar voor een stem die verandering kan brengen. Zelfs wanneer ik niet weet hoe ik het moet doen of wel wil. Ik hou van je Grand Prairie. Dank je wel. <3

Geïrriteerd

Wij denken meteen ‘ooh, lief!’. Toch zagen anderen haar post als iets negatiefs en waren ze geïrriteerd door de zangeres. In haar post vraagt ze zich namelijk af of haar leven toen niet beter was. En enkele Twittergebruikers zijn not amused. Dat lieten ze ook met genoegen blijken op Twitter.

We snappen de redenering natuurlijk wel, maar niemand weet hoe het is om in Selena’s schoenen te staan. En mensen mogen dan ook niet oordelen zonder het hele verhaal te kennen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.