Home Celebs Celeb News 15 bekende koppels die er in 2018 een punt achter zetten

15 bekende koppels die er in 2018 een punt achter zetten

bekende koppels

In een jaar kan veel gebeuren. Verlovingsringen, trouwringen, baby’s maar ook publieke breuken. We zetten de opvallendste van 2018 – in binnen- en buitenland – op een rijtje.

Viktor Verhulst en Marthe

Begin augustus leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Marthe schreef op Instagram dat Viktor haar elke dag weer ‘de gelukkigste vrouw ter wereld’ maakt, en Vlaanderen zwijmelde. Des te harder kwam het nieuws van breuk een luttele twee weken later aan. De twee waren samen tot de conclusie gekomen dat ze verder zouden gaan als goede vrienden. Enkele maanden later liet Marthe weten dat het moeilijk is geweest, maar dat ze wel achter hun beslissing blijft staan.

© Belga

Channing Tatum en Jenna Dewan

We kunnen/willen het eigenlijk nog altijd niet geloven. Channing Tatum en Jenna Dewan, het koppel voor wie we op Flair.be waarschijnlijk het allervaakst de term ‘couple goals’ gebruikten, is niet meer. Al hadden we de breuk misschien een klein beetje kunnen zien aankomen: Dewan noemde haar huwelijk in februari in een interview ‘verre van perfect’. Desondanks was de schok enorm toen begin april bekend werd dat de twee er na zo’n elf jaar samen een punt achter zetten. Enkele maanden geleden vielen onze monden voor een tweede keer open wanneer bleek dat Channing aan het daten is met niemand minder dan zangeres Jessie J. Nu ja, ze lijkt natuurlijk wel een beetje op Jenna…

© Reporters

Olga Leyers en Simon Nuytten van Bazart

Ella Leyers en Faisal are still going steady en Billie vond dit jaar een nieuw lief. Maar voor Olga was het een minder mooi liefdesjaar. In de zomer raakte het uit met haar lief Simon met wie ze twee jaar samen was. Al zijn de twee de laatste tijd wel weer opvallend vaak op elkaars Instagram Stories te spotten…

© VTM

Ariana Grande en Pete Davidson

Ariana Grande kreeg heel wat verdriet te verwerken dit jaar. In mei ging ze uit elkaar met rapper Mac Miller, met wie ze twee jaar samen was. Een maand later verloofde ze zich echter al met komiek Pete Davidson. In september stierf Mac Miller na een vermoedelijke overdosis, en niet veel later dumpte Ariana haar verloofde.

© Reporters

Bouba Kalala en Danira Boukhriss

Terwijl heel Vlaanderen dacht dat ze een stelletje was met Kobe Ilsen, kwam Danira Boukhriss in 2017 plots met een heel andere kerel naar buiten. Nu ja, de pers kwam met haar kerel naar buiten. Bouba Kalala, de jongste deelnemer van ‘De Mol 2017’ en de festivolhouder van Studio Brussel, was het nieuw lief van de ‘Over eten’-presentatrice. In februari van dit jaar verschenen ze samen op de rode loper van de MIA’s, maar in juni kwamen we helaas te weten dat de liefde over was.

© VRT

Kourtney Kardashian en Younes Bendjima

Kourtney Kardashian leek volop van het leven te genieten met haar 14 jaar jongere toyboy Younes Bendjima. Tot hij een gemene opmerking gaf op een Instagramfoto die de oudste Kardashian-zus postte, en hij het onmiddellijk verkorven had. De breuk was niet van de properste, maar Kourtney heeft niet lang in een hoekje gehuild. Ze werd al snel gespot aan de zijde van Luka Sabbat, een nóg jonger speeltje. Is het fout om te hopen dat ze in 2019 toch terugkeert naar (een nuchtere, uiteraard) Scott?

© Reporters

Sam Smith en Brandon Flynn

Onze harten breken nog altijd een beetje als we denken aan deze break-up. Zanger Sam Smith en ’13 Reasons Why’-acteur Brandon Flynn vormden zo’n schattig koppel, maar hun drukke agenda’s maakten het te moeilijk om samen te zijn. In juni gingen de twee na negen maanden daten uit elkaar. Wij blijven toch hopen op een hereniging in 2019!

© Reporters

Laura Tesoro en Giovanni Kemper

Zangeres Laura Tesoro en Ketnet-acteur Giovanni Kemper werden verliefd toen ze enkele jaren geleden samen in een dansproductie van Roy Julen zaten. Maar in het begin van dit jaar ging het koppel na 2,5 jaar als vrienden uit elkaar. Er zou toen niemand anders in het spel geweest zijn, maar ondertussen is dat wel het geval. Laura is nu gelukkig met een zeker Jordan, een Antwerpse student die geregeld op haar Instagram te spotten is.

© Photo News

Cardi B en Offset

Heel lang zijn ze niet samen geweest, maar over de relatie van ‘Bodak Yellow’-rapster Cardi B en rapper Offset is al veel inkt gevloeid. Onder andere over het huwelijksaanzoek dat hij haar tijdens een optreden deed, waarna bleek dat de twee op dat moment eigenlijk al stiekem getrouwd waren. Of over de meerdere keren dat Offset Cardi bedroog en zij de vrouwen waarmee hij in bed dook in elkaar zou hebben laten slaan. En  over de breuk tussen de twee, waarvan Cardi haar fans begin deze maand op de hoogte stelde. Enkele dagen geleden probeerde Offset haar terug te winnen door met een boeket bloemen het podium op te lopen tijdens een optreden van Cardi. Veel drama, dus. Het enige element waardoor we niet willen geloven dat deze relatie een grote afgesproken marketingstunt is, is het feit dat ze samen dochtertje Kulture kregen.

© Reporters

Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz

Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz gaven hun relatie eind 2017 een tweede kans, tot Beckham junior in april van dit jaar kussend gefotografeerd werd met een ander meisje. We zouden iets kunnen zeggen over ene Rebecca Loos en een appel die niet ver van een boom valt, maar we laten het zo. Anyhow, enkele dagen later werd Chloë zonder de ring waarin Brooklyns initialen gegraveerd staan gespot. De liefde was en is nog steeds duidelijk over.

© Photo News

Liam Payne en Cheryl Cole

Het was een pijnlijke zomer voor ex-One Directioner Liam Payne en Cheryl Cole. Een dik jaar na de geboorte van hun zoontje Bear gingen de twee uit elkaar. Dat kondigden ze aan in juli, enkele maanden nadat er geruchten begonnen te gaan over een zogezegde affaire tussen Liam en een van zijn achtergronddanseressen. Het (ex-)koppel heeft dat verhaal altijd ontkend.

© Photo News

Emma Watson en Chord Overstreet

Emma ‘Belle’ Watson en ‘Glee’-acteur Chord Overstreet vormden een dik halfjaar een mooi koppeltje, maar aan de romance kwam tegen de zomer een einde. In november werd Emma gezien met een nieuwe kerel, dit keer een nobele onbekende.

© Photo News

Halsey en G-Eazy

‘Without Me’-zangeres Halsey en rapper G-Eazy vormden een jaar lang een koppel tot ze in juli 2018 voor de eerste keer een punt zetten achter hun relatie. Eind augustus vonden ze hun weg terug naar elkaar. Toch bleef hun geluk niet lang duren en het koppel stopte er eind oktober definitief mee.

© Photo News

Camila Mendes en Victor Houston

Eind juni 2018 wakkerde Camila Mendes de geruchten aan dat ze een vriendje genaamd Victor Houston had door op haar Instagram Story een selfie met een hartje te posten. Maar na twee maanden was het alweer over en uit tussen het koppel. De ‘Riverdale’-actrice vond niet lang daarna de liefde bij haar collega Charles Melton.

© Instagram @camimendes

Millie Bobby Brown en Jacob Sartorius

De jonge ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown en zanger Jacob Sartorius gingen na een relatie van zeven maanden elk hun eigen weg. Dat nieuws kondigden ze zelf aan op Instagram Stories.

© Photo News

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.