Home Celebs Celeb News Belgisch label strikt zusjes van topmodel Lucky Blue Smith voor nieuwe campagne

Belgisch label strikt zusjes van topmodel Lucky Blue Smith voor nieuwe campagne

Lucky Blue Smith
Foto: Kipling
Topmodel Lucky Blue Smith (yep, de blonde knapperd die onlangs de cover van de Franse Vogue mocht sieren met it-girl Lottie Moss) is niet de enige hottie in de familie. Dat bewijzen zijn drie zussen met deze campagne voor het Belgische (!) label Kipling.

In de voetsporen van hun kleine broertje

Yep, het schooljaar is net voorbij, maar wij kijken al uit naar de nieuwe collecties rugzakken voor volgend jaar. Crazy, we know, maar als je deze campagne van het Belgische (!) label Kipling (yes, die van het aapje!) gezien hebt, zal je ons al snel snappen.

Kipling wist Pyper America (18), Daisy Clementine (20) en Starlie Cheyenne (22) te strikken voor hun nieuwste campagne. Moest je nog nooit van deze meisjes gehoord hebben: de drie beeldschone modellen zijn de grote zussen van het 18-jarige topmodel Lucky Blue Smith. En wij voorspelden onlangs nog dat ze wel eens de nieuwe it-girls van het moment zouden worden, ha!

In de campagne zien we de meisjes de nieuwste Kiping-handtassen en -rugzakken showen in de leukste kleurtjes. Kan je niet wachten tot het schooljaar weer begint? Gebruik de rugzakken dan om mee naar het strand te gaan. Lekker multifunctioneel enzo ;-)

Lucky Blue Smith en zijn zussen Pyper, Starlie en Daisy tijdens een awardshow in L.A. in maart.

Deze it-girls gingen eerder al in zee met grote labels in de beauty- en modewereld:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.