Home Celebs Dáárom is Bella Hadid niet meer aan het daten

Dáárom is Bella Hadid niet meer aan het daten

Bella Hadid
Foto: Belga
Topmodel Bella Hadid heeft op gebied van liefde veel doorgemaakt. Nadat het na anderhalf jaar uit was met haar vriend, The Weeknd, bleek dat de zanger het makkelijker had om zichzelf erover te zetten. In een interview zegt het zusje van Gigi dat ze niet meer wil daten, en dit is waarom.

Single

In een interview met Porter Magazine vertelt topmodel Bella Hadid waarom ze single is gebleven na haar breuk met The Weeknd. ‘Ik ben nu gewoon echt aan het focussen op mezelf, mijn job en om het beste van mezelf te laten zien. Ik maak me geen zorgen om wat jongens denken over me, ik probeer gewoon om een vrouw te zijn!’ zegt Bella. You go, girl! 

Bekendheid

Vervolgens ging het interview over beroemd zijn en dat ze soms een break nodig heeft. ‘Je voelt je echt overexposed en dan wil je niemand zien. Ik wil gewoon alleen in mijn appartement zijn en mezelf terugtrekken.’ Dat is allemaal enorm heftig, maar ze is haar beroemd leven inmiddels gewoon geworden. ‘Ik ben er nu meer aan gewend om in het gezelschap van mensen te zijn. Vroeger werd ik zó nerveus van interviews. Ik ben een erg gevoelige persoon.’ Awww.

Het ziet er zelfs naar uit dat Bella goed kan omgaan met het pijnlijke drama van haar ex Abel Tesfaye en Selena Gomez – ondanks beweringen dat de ‘Hands To Myself‘-zangeres haar opzettelijk pijn wil doen.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.