Home Celebs LOVE ALERT: vormen Bella Hadid en Drake het nieuwste it-koppel van Hollywood?

LOVE ALERT: vormen Bella Hadid en Drake het nieuwste it-koppel van Hollywood?

Foto's: Instagram @bellahadid en @champagnepapi

Model Bella Hadid wordt heel vaak aan bekende koppen gelinkt, zoals onlangs nog aan Leonardo Dicaprio. Maar dit zoveelste gerucht wilden we je tóch even meegeven. De jongste Hadid-zus verliet maandagavond namelijk een club op hetzelfde moment als én in de auto van rapper Drake. Hmmm, verdacht!

Drella

Het rommelt altijd van de geruchten in Hollywood, maar deze roddel geloven we graag. Geef toe, ‘Drella’ klinkt als koppelnaam toch heel cool? Het idee van het nieuwe power couple ontstond nadat Drake en Bella maandagavond naar dezelfde club gingen – shock! – waar hij om 12u45 aankwam en zij om 1u20. De twee verlieten het feestje allebei rond half vier, maar Drake stapte langs de achterkant van de club in zijn Maybach, terwijl Bella langs de voorkant in een andere auto van de rapper kroop.

Natúúrlijk kunnen ze gewoon vrienden zijn die samen nog een hapje wilden gaan eten. Of misschien bood Drake het model wel gewoon een lift aan in één van zijn vele auto’s? Maar het is natuurlijk leuker om te geloven dat er iets moois bloeit tussen de twee. Zeker nu hun exen heel openbaar verliefd zijn met hun nieuwe partners. Drake datete een tijdje met J.Lo, maar zij is ondertussen over haar oren verliefd en op vakantie met haar nieuwe bae Alex Rodriguez.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

🇫🇷#baecation2017. SWIPE for more pics

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

En heel de wereld weet natuurlijk dat Bella’s ex The Weeknd nu met Selena Gomez is. Misschien stoot Drella hen binnenkort van de troon als nieuw it-koppel?

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Meer love alerts:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.