Home Celebs Celeb News Bella Hadid volgt Selena Gomez eindelijk op Instagram

Bella Hadid volgt Selena Gomez eindelijk op Instagram

Selena begon in november 2019 het supermodel al te volgen.

Bella Hadid
© Getty

Sinds Selena Gomez begon te daten met Bella Hadids ex The Weeknd was er bad blood tussen de twee vrouwelijke celebs. Maar die ruzie lijkt nu eindelijk voorbij. Bella volgt de ‘Rare’-zangeres namelijk weer op Instagram.

Bella Hadid en The Weeknd gingen in november 2016 uit elkaar na een relatie van bijna anderhalf jaar. Maar de ‘Starboy’-zanger werd in januari 2017, twee maanden later, al kussend gespot met niemand minder dan Selena Gomez, waardoor het gerucht de ronde deed dat zij en Bella Hadid elkaar ontvolgden op Instagram.

Maar ook de relatie tussen The Weeknd en Selena Gomez bleef niet duren. Zij gingen in november 2017, na 10 maanden alweer uit elkaar. Enkele maanden daarna werd Abel Tesfaye opnieuw al kussend gespot met Bella, maar opnieuw bleef het niet duren tussen het koppel en gingen ze alweer uit elkaar in de zomer van 2019.

Vergeven en vergeten

Nu lijkt alles helemaal vergeven en vergeten te zijn tussen het trio. Selena en The Weeknd zouden nog steeds vrienden zijn, zo staat zijn nieuwe lied ‘Snowchild‘ bijvoorbeeld in haar playlist ‘Cooking Together’. En nu volgt Bella Selena eindelijk ook terug op Instagram.

Bella Hadid likete in mei 2019 al een foto van Selena Gomez en ook in februari gaf ze een post een duimpje omhoog. Selena begon in november 2019 het 23-jarige supermodel al opnieuw te volgen. En nu volgt ook zij de zangeres terug. Volgens Elle.com gebeurde dit afgelopen weekend. Wat de aanleiding hiertoe was, is niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten, is dat de twee celebs alles hebben uitgepraat na een misverstand in november 2019. Fingers crossed dat The Weeknd dit keer niet meer tussen hen komt te staan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.