Home Celebs CUTE: Bella Hadid en The Weeknd zijn definitely terug een koppel

CUTE: Bella Hadid en The Weeknd zijn definitely terug een koppel

De twee verbergen het zelfs niet meer op sociale media.

Bella Hadid

De voorbije weken deden hardnekkige geruchten de ronde over een hereniging tussen Bella Hadid en The Weeknd. Ondertussen kunnen die volgens ons écht niet meer ontkend worden: enkele paparazzifoto’s en Instagramposts van de twee celebs zelf maken duidelijk dat ze hun liefde een nieuwe kans hebben gegeven.

Bellabel ❤

Iedereen verdient een tweede kans, toch? Topmodel Bella Hadid vindt alleszins van wel. Nadat Abel ‘The Weeknd’ Tesfaye wel héél snel na hun breuk met Selena Gomez gespot werd, deed dat de kleine zus van Gigi veel pijn. Maar nu Sel het hart van Abel brak, vindt Bella het blijkbaar tijd om hem te vergeven.

De eerste geruchten over de heroplevende romance begonnen na Coachella, het wereldberoemde festival in Californië. Er werd toen gezegd dat Bella en Abel erg close waren en kusten op een afterparty. Het model ontkende dat in een tweet, maar dat was tevergeefs, want niet veel later verschenen foto’s van een andere make-out sesh tussen de twee. En nu gingen de twee zelfs samen naar Parijs!

Niets zegt meer ‘romantiek’ dan een tripje naar de stad van de liefde, right? Bovendien liepen Abel en Bella de hele tijd knuffelend als een verliefde koppeltje over straat, keken ze elkaar verliefd aan en kocht The Weekend zelfs rozen voor zijn liefje. Kan het nog duidelijker?

Oké, dit is een wazige foto, maar wij zien verliefde puppy-oogjes!

Insta official

Instagram official kunnen we de relatie nog niet noemen, maar Bella en Abel verstoppen elkaar alleszins niet meer op sociale media. Zo postte Bella zélf een foto op Instagram met de rozen die ze in Parijs kreeg van de ‘Call Out My Name’-zanger.

life

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

In The Weeknds Instagram story is Bella even te horen en te zien, dus een geheim is de romance zeker niet meer. Het lijkt ons maar een kwestie van tijd voor de twee naar buiten komen met hun relatie en we het knappe koppel weer officieel kunnen shippen. We kijken er stiekem al naar uit!

“You’re taking a video of the bubble” – Bella

A post shared by Abel Tesfaye & Bella Hadid (@abelxbella) on

Meer verliefde celebs:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.